x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica (VIDEO) Top cele mai frumoase cântece de dragoste pentru Valentine's Day (3)

(VIDEO) Top cele mai frumoase cântece de dragoste pentru Valentine's Day (3)

12 Feb 2013   •   18:19
(VIDEO) Top cele mai frumoase cântece de dragoste pentru Valentine's Day (3)
Ain't No Sunshine when She's Gone a lui Bill Withers face parte din albumul Just as I Am care a fost lansat în anul 1971.

Melodia a făcut parte şi din coloanele sonore ale filmelor, Notting Hill, Old School, Amy, Crooklyn, American Me, Munich şiFlight.

Ain't no Sunshine when She's Gone


"True" este una dintre melodiile apărute pe albumul cu acelaşi nume al trupei Spandau Ballet şi care a fost lansat în anul 1983.

Cântecul a făcut parte din coloana sionoră a peste 30 de seriale şi filme artistice dar şi în câteva reclame.

True


"Something"
a trupei The Beatles apare în albumul din anul 1969. După lansare au apărut numeroase versiuni interpretate printre alţii de multe nume sonore precum Elvis Presley, Phish, Frank Sinatra, Ike & Tina Turner, The O'Jays, James Brown, Smokey Robinson şi Ray Charles.

Something


"I Will Always Love You" este compură de cântăreaţa şi compozitoarea Dolly Parton şi lansala în varianta country în anul 1974.

Whitney Huston a înregistrat o versiune a melodiei în anul 1992 pentru filmul The Bodyguard devenind unul dintre cele mai bine vândute single-uri.

I Will Always Love You


"Feel" este compusă de cântăreţul şi compozitorul britanic Robbie Williams. Melodia a fost lansată în decembrie 2002 şi este şlagărul de pe albumul Escapology si a ajuns rapid în topurile europene dar şi în US Billboard Hot Adult Top 40 Tracks.

Feel


×