x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Ce ascunde sufletul ei

Ce ascunde sufletul ei

07 Dec 2007   •   00:00

După doi ani de la lansarea ultimului hit, "Aproape de tine", Lili Sandu revine in atenţia publicului cu un album romantic, dar plin de atitudine, fiind totodată şi primul ei album solo.

Lili Sandu - un nou look, un sound fresh, un album "hot"

După doi ani de la lansarea ultimului hit, "Aproape de tine", Lili Sandu revine in atenţia publicului cu un album romantic, dar plin de atitudine, fiind totodată şi primul ei album solo. Un pop sofisticat cu accente de R’n’B, funk şi electro, "Under My Soul" a fost creat in Oraşul Luminilor - Paris - şi reprezintă o radiografie a sufletului artistei: pierderi, durere, frică, iertare, speranţă…

GLAMOUR. Cele 12 piese in limba engleză sunt creaţiile unor faimoşi compozitori şi textieri francezi, precum Nicky Baker, Didier Atlan, Bruno Linck, Michael Giorgi, Cedric Sheitan Ratanga. Albumul include şi hitul "Jump", primul extras pe single, care a fost intens promovat printr-un videoclip realizat integral in Franţa, in regia lui Stephan Lionardo. Şi proiectul grafic al discului este unul special, fotografiile utilizate fiind semnate de unul dintre cei mai căutaţi fotografi francezi: Fabien Barrau. Aşa cum declară şi Lili, "este o copertă foarte «glam». Am vrut să fie altceva decăt tot ce există pe piaţa muzicală in acest moment. Iar fotograful a ştiut să creeze o intreagă lume in jurul meu, nu doar să mă transpună intr-un simplu decor".

FINAL. Totuşi, acest proiect deosebit nu putea să iasă doar bătănd din palme. Se pare că solista a muncit aproape un an pănă la finalul mult aşteptat. "Am muncit foarte mult la acest album de suflet şi am lucrat la fiecare detaliu in parte, pentru că am vrut să fie foarte bun, experienţă care m-a ajutat să devin o perfecţionistă", mărturiseşte Lili Sandu. Nu ne rămăne decăt s-o "descoperim"!

Discuri pentru player

Rolling Stones. In 1975 a apărut, pe două discuri vinil, colecţia "Rolled Gold", de fapt greatest hits de la inceputuri şi pănă atunci. Recent a apărut dublul CD cu acelaşi titlu in variantă remasterizată plus piese inedite, bonus. Este disponibil in format deluxe (74 de lei) şi... USB flash stick (premieră mondială!).

Mika. După discul de debut (văndut in peste 5 milioane de unităţi), fenomenalul interpret britanic a lansat un DVD, disponibil la un preţ de excepţie: 39,9 lei. Acesta conţine concertul de la Paris (60 de minute), filmări in exclusivitate plus un documentar din timpul turneului mondial 2007.

Andrea Bocelli. Pentru prima dată in cariera sa, cel mai bine văndut tenor din lume lansează o colecţie greatest hits, intitulată "Vivere" (preţ special: 29,9 lei). CD-ul cuprinde melodii ca "Time to Say Goodbye" in duet cu Sarah Brightman, "The Prayer" in duet cu Celine Dion, dar şi alte piese speciale pentru Bocelli.

Catalin. A căştigat la "Megastar", iar UMusic Romănia i-a şi editat albumul de debut "Megastart", care conţine 11 piese, unele in engleză ("Ugly Song", "Big Brown Eyes"), altele in romănă ("Preludiu pentru pian", "Oglinda mea", "Copacul"). Alex Revenco

×
Subiecte în articol: muzica