x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Cesaria Evora revine în Romania

Cesaria Evora revine în Romania

de Sebastian S. Eduard    |    08 Iul 2011   •   09:51


Cesaria Evora sau ’’Diva desculta’’ cum a fost denumita pe toate continentele datorita aparitiilor sale pe scena, revine la Bucuresti in 4 octombrie 2011 la Sala Palatului. Desi Cesaria se simte acasa peste tot in lume chiar daca se afla in Polonia sau Brazilia, Cuba sau Italia, Romania ocupa un loc special in inima artistei. Cu toate ca ne-a vizitat tara de cateva ori pentru perioade scurte de timp, vorbeste despre Romania si fanii romani cu caldura si placere.

Cesaria Evora reuseste de fiecare data sa transmita publicului sau nostalgie, eleganta si emotie. Adulata si venerata de tot globul, ’’Diva desculta’’ nu vrea sa-si uite radacinile si saracia in care ea a trait la inceputul vietii, motiv pentru care la fiecare concert ea canta in picioarele goale, amintind lumii intregi ca milioane de oameni traiesc inca in mizerie si saracie si printre ei traiesc multe diamante neslefuite ce asteapta o sansa de a fi descoperite.

Melodiile sale au fost fredonate de milioane de oameni, si chiar daca avem 20 sau 60 de ani este imposibil sa nu fi simtit emotia si caldura transmisa de versurile si ritmul din ’’Besame Mucho’’, ’’Sentimento’’ sau ’’Cabo Verde’’.

Preturile biletelor vor fi urmatoarele:
● 300 lei (categoria VIP)
● 250 lei (categoria 1)
● 200 lei (categoria 2)
● 150 lei (categoria 3)
● 100 lei (categoria 4)
● 50 lei (categoria 5)

Pentru cei ce isi doresc sa o asculte live pe Cesaria Evora, biletele vor fi puse in vanzare din 9 iulie.

×