x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Chris Brown are probleme din nou cu justiţia

Chris Brown are probleme din nou cu justiţia

22 Feb 2017   •   11:33
Chris Brown are probleme din nou cu justiţia

Cântăreţului american Chris Brown i s-a interzis să se apropie de o fostă iubită, top modelul Karrueche Tran, după ce aceasta l-a acuzat pe artist că a lovit-o şi a ameninţat-o cu moartea, relatează AFP. 

Potrivit documentelor din justiţie publicate marţi, un tribunal din Los Angeles a emis un ordin de restricţie care îi interzice lui Chris Brown se apropie de tânăra femeie. El riscă altminteri să fie arestat. 

Karrueche Tran, care a avut o relaţie tumultoasă şi episodică cu artistul în vârstă de 27 de ani, a declarat că Brown a lovit-o cu pumnul în stomac şi că a împins-o pe scări în urmă cu câţiva ani, dar că nu a chemat poliţia. 

Tânăra în vârstă de 28 de ani care joacă şi într-un serial de televiziune a cerut însă această măsură de protecţie deoarece, potrivit ei, Chris Brown a ameninţat-o cu moartea în mesaje recente. 

Cântăreţul a avut în ultimii ani mai multe probleme cu justiţia pentru acte de violenţă, mai ales în 2009, înainte de gala Grammy Awards, când a lovit-o pe iubita sa de atunci, Rihanna. 

Potrivit Agerpres, anul trecut Chris Brown a fost arestat, fiind suspectat de agresiune cu mână armată asupra unei femei. După ce a refuzat să deschidă timp de mai multe ore poliţiei, cerând un mandat de percheziţie, agenţii nu au găsit până la urmă nicio armă în casa lui.

×
Subiecte în articol: Chris Brown