x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Chris Brown pledează nevinovat la acuzaţia de agresare a Rihannei

Chris Brown pledează nevinovat la acuzaţia de agresare a Rihannei

07 Apr 2009   •   00:00
Chris Brown pledează nevinovat la acuzaţia de agresare a Rihannei

Cântăreţul R&B american Chris Brown a pledat nevinovat în faţa tribunalului din Los Angeles, ieri, la acuzaţia de agresare a iubitei sale, cântăreaţa Rihanna, informează Reuters, citată de Mediafax.

Chris Brown, în vârstă de 19 ani, a depus această mărturie în procesul care se desfăşoară la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles. Donald Etra, avocatul Rihannei, a declarat pentru presa americană, după audiere, că Rihanna a sperat că se va ajunge la o înţelegere legală, dar că este pregătită să depună mărturie împotriva lui Brown, dacă i se va cere acest lucru. Chris Brown şi Mark Geragos, avocatul său, nu au răspuns întrebărilor reporterilor. Judecătoarea Patricia Schnegg a hotărât ca audierea lui Chris Brown să aibă loc pe 29 aprilie.

Procurorii din Los Angeles au afirmat că, în luna februarie, Brown a atacat-o pe Rihanna, în vârstă de 21 de ani, în timpul unei altercaţii ce a avut loc într-o maşină de lux. O fotografie ce înfăţişa chipul tumefiat şi învineţit al Rihannei a apărut ulterior pe internet.

În urmă cu circa două luni, Chris Brown a dat publicităţii o declaraţie prin care spunea că "regretă şi este întristat" din cauza acestui incident şi că va căuta consiliere.

În acuzaţia oficială depusă împotriva starului R&B se afirmă că Brown a atacat-o pe Rihanna "cu o forţă capabilă să producă vătămări corporale grave" şi că a ameninţat-o spunându-i că va comite o infracţiune "care va conduce la moarte şi la vătămări corporale grave". Chris Brown riscă să primească o pedeapsă de patru ani în închisoare, dacă va fi condamnat.

Un raport al poliţiei americane indică faptul că Brown a lovit-o pe Rihanna cu capul de geamul autovehiculului, a lovit-o repetat peste faţă şi i-a muşcat urechea şi un deget. La un moment dat, potrivit raportului poliţiei, Chris Brown i-ar fi spus Rihannei: "Te voi ucide".

Chris Brown a pătruns în clasamentele Billboard în 2005, la vârsta de 16 ani, cu piesa "Run It!" şi a vândut peste două milioane de copii ale albumului său de debut.

Rihanna, originară din Barbados, şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S." la mai puţin de un an după lansarea albumului. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". (V.A.)

×
Subiecte în articol: muzica brown chris Chris Brown