x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Comandă fermă, la Aida Cafe! Walter Ghicolescu: o poezie pentru un cântec!

Comandă fermă, la Aida Cafe! Walter Ghicolescu: o poezie pentru un cântec!

de Dana Andronie    |    27 Mai 2014   •   11:01
Comandă fermă, la Aida Cafe! Walter Ghicolescu: o poezie pentru un cântec!

Joi, 29 mai, Walter Ghicolescu vă invită pe Calea Victoriei, la Aida Cafe, la un concert special. Iubitorii de frumos care vor veni la întâlnire vor putea primi o piesă cântată live de Walter, în schimbul unei poezii recitate. Intrarea costă doar 20 de lei. Spectacolul va începe la ora 20.00. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0726.318.463.

Walter este profesor de matematică, dotat cu voce caldă, bine calculată pe note şi cu suflet de artist sensibil şi hărăzit. Nu este doar un simplu purtător de chitară, un simplu profesor de matematică, un simplu om. Poate trezi înlăuntrul celui care-l ascultă o furtună, o chemare la viaţă. “Iubesc viaţa. Viaţa e fascinantă, viaţa este Spectacolul însuşi, după legile căruia îmi regizez şi eu show-urile mele în miniatură. Când pic, este sigur pentru că mi-a scăpat ceva, că am uitat vreo poruncă, că am rănit ceva pe undeva şi nu se poate creşte cu adevărat când striveşti carne în drum – atunci te întorci în tine, priveşti adânc până înţelegi şi gata, îţi dai un bobârnac şi pleci ... pe drum”, mărturiseşte Walter.

Aşadar, poftiţi joi, 29 mai, la Aida Cafe, la un spectacol unic, oferit cu tot dragul de un profesor de matematică cu o voce caldă şi cu suflet de artist hărăzit.

×