x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Concert White Walls live la No.3 Fest

Concert White Walls live la No.3 Fest

de Alex Revenco    |    01 Mar 2012   •   21:00
Concert White Walls live la No.3 Fest

In aceasta seara, de la ora 20:00, No.3 si Bring The Noise va invita la cea de-a doua editie de No.3 Fest, ce va avea loc in clubul Fabrica din Capitala. Pe scena vor urca urmatoarele grupuri: White Walls (Constanta, progressive metal), Point Blank (Macedonia, alternative metal), Flesh Rodeo (Bucuresti, alternative metal), Umbre Si Lumini (Bucuresti, alternative), iar intrarea este 20 de lei.

Organizatorii au declarat urmatoarele: 'Prima editie de No.3 Fest a avut loc in noiembrie anul trecut, cand pe scena au evoluat Midas Fall (Marea Britanie), Möbelspedition, Monolit, Umbre & Lumini, Flesh Rodeo si Uma Swan. Deoarece evenimentul a fost o reusita, am decis sa continuam si sa incercam sa facem din No.3 Fest, in urmatorii ani, un festival tra­di­tio­nal pentru undergroun­d-ul bu­cu­res­tean, cu doua editii pe an'.

Cap de afis al serii va fi White Walls, grup care recunoaste printre influentele majore pe: The Postman Syndrome, Textures, The Ocean, Between The Buried And Me, Opeth, Tool, Karnivool and Extol. Formatia a avut o ascensiune rapida, lansand primul album, 'Mad Man Circus' la via Asiluum, in octombrie 2010 si castigand cateva competitii muzicale importante: The Battle of Rocksin, Stufstock Newcomers, Global Battle of The Bands Romania.

La Finala Mondiala GBOB, desfasurata in Malaesia, Kuala Lumpur, Serban- Ionut Georgescu (foto) – bass, Eugen Brudaru – solist vocal, Alexandru-Eduard Dascalu – chitara si Marian Mihaila – tobe s-au clasat pe locul 5 in lume, cea mai buna performanta realizata de o reprezentanta a Romaniei in cea mai mare competitie live din lume. Inainte de White Walls va urca pe scena Pointblank, un nume familiar publicului underground din Romania, dupa ce, in ultimii zece ani, a sustinut o serie de concerte in tara noastra. Trupa s-a format in 1999 in orasul Skopje, abordand initial genul hardcore si evoluand ulterior catre sonoritati alternative metal.

×
Subiecte în articol: muzica