x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Costume de poveste în Mickey’s Magic Show

Costume de poveste în Mickey’s Magic Show

de Dana Andronie    |    10 Ian 2013   •   08:12
Costume de poveste în Mickey’s Magic Show

Mickey’s Magic Show va aduce la Sala Palatului, între 13 şi 17 februarie, cele mai frumoase costumaţii din celebrele filme Disney într-un show regizat de faimoşi producători veniţi chiar de pe Broadway.

Costumele pentru Mickey’s Magic Show sunt create special pentru a reda atmosfera celebrelor momente din cele mai cunoscute filme Disney. În desfăşurarea spectacolului sunt folosite peste 41 de costume pentru care s-au utilizat aproape 700 de metri de material. Costumele sunt complexe prin design şi structură, având zeci de straturi de materiale şi aplicaţii.

Costumele Disney Live! sunt create de nimeni altul decât Scott Lane, unul dintre cei mai cunoscuţi designeri din lumea teatrului şi a filmelor din Statele Unite. Scott se află în spatele ideilor a numeroase costume pentru producţii celebre din New York, Los Angeles, Denver, Las Vegas printre care se numără: Ringling Brothers, Barnum and Bailey sau celebrele show-uri Disney On Ice.

Cristale austriece pentru Albă ca Zăpada
Designerul a ales materiale cu o textură luxuriantă, folosind culori puternice. S-au utilizat numeroase tipuri de catifea din toate colţurile lumii, dar şi pietre preţioase pentru a reda strălucirea şi amuzamentul momentelor Disney Live!. Printre cele mai spectaculoase costume create se regăseşte fusta lui Minnie ce va avea straturi de paiete colorate cusute pe un tip de sifon cu o aplicaţie de dantelă în partea de sus a costumului. Regina Inimilor va impresiona şi ea printr-o impunătoare rochie neagră de mătase grea ce va fi accesorizată cu un fular de blană albă şi broderii în formă de inima din dantelă roşie. Pentru rochia Albei ca Zăpada, Scott Lane a folosit mătase chinezească naturală, însoţită de numeroase aplicaţii dantelate. Toate cele trei personaje vor străluci din cap până în picioare în frumoase cristale austriece.

Preţul de pornire: 64 de lei

Cele cinci reprezentaţii ale producţiei Disney Live! - Mickey’s Magic Show vor avea loc la Sala Palatului, după cum urmează: miercuri 13 februarie, la ora 19:00; joi 14 februarie, la ora 19:00; vineri 15 februarie, la ora 19:00; sâmbătă 16 februarie, la ora 11:00 şi duminică 17 februarie, la ora 11:00.
Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro, cu preţuri începând de la 64 de lei.

×
Subiecte în articol: Costume Disney Live!