x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Dana Nălbaru revine în trupa Hi-Q!

Dana Nălbaru revine în trupa Hi-Q!

25 Oct 2010   •   00:00

După şapte ani, Dana Nălbaru s-a întors în Hi-Q. Dana, Florin şi Mihai plănuiau încă de acum un an şi jumătate reunirea trupei.



"Motivul pentru care Dana a plecat în 2003 este acela că toţi eram cu şapte ani mai tineri. Era o vreme a afirmării adolescentine a egoului.

A furiei tipice tinereţii, a momentelor în care fiecare credea că putea să rupă norii, însă astăzi ne-am reîntregit ca o familie care îşi dă seama că tot în formula asta e cel mai bine, şi că valoarea unui sistem este dată de valoarea fiecarui component în parte", a declarat la 26 octombrie Mihai Sturzu, în cadrul unei conferinţe de presă. Sub motto-ul "Hi-Q se reinventează prin Hi-Q", membrii trupei au înregistrat deja single-ul "Încă o datăÎncă o dată ", o piesă compusă de clăparul trupei, Virgil Dulceanu, pe un text de Cornel Ilie, şi se pregătesc de un viitor album. Referitor la proiectul ei solo, albumul "One Love", lansat recent pe internet, Dana Nălbaru a declarat că este unul de suflet, pe care nu vrea să-l abandoneze, dar acum prioritatea ei este Hi-Q, adăugând că ultimii şapte ani au însemnat pentru cei trei maturitate din toate punctele de vedere. În Bucureşti, primul concert al trupei va avea loc la 25 noiembrie, în Club Tribute de pe Calea Victoriei.

×
Subiecte în articol: muzica