x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica David Bisbal a pupat drapelul României!

David Bisbal a pupat drapelul României!

de Dana Andronie    |    23 Apr 2012   •   14:01
David Bisbal a pupat drapelul României!

Cel de-al doilea concert al lui David Bisbal in Romania a fost fulminant! Sala Palatului a rezistat eroic exploziei de energie si pasiune, de care s-a facut vinovat idolul latino-pop.

Desi a intrat in scena cu o oarecare intarziere, David a fost primit de public in pozitia de drepti. Inca de la primele acorduri, sala s-a dezlantuit pe ritmurile muzicii ispititoare. Artistul a primit de la un admirator Tricolorul pe care l-a apropiat de buze si l-a sarutat cu recunostinta. 'Romania, te iubesc!' - a aclamat David, de mai multe ori. Si bineinteles ca publicul i-a multumit, de fiecare data, pentru declaratie, daruindu-i cascade de aplauze. Printre spectactori s-au aflat si cinci admiratori deghizati in David Bisbal, fiind foarte bine accesorizati cu peruci blonde si crete.

Ce putea lipsi de la un asemenea concert exploziv? Mireasa! Da, c-asa-i romanul. Mireasa trebuie furata si dusa in lume, de dragul spectacolului, desigur. Si uite-asa s-a trezit David Bisbal cu o domnita oachesa, dragastoasa si ravisanta. Fara sa stea prea mult pe ganduri, a primit-o langa el pe scena, a asezat-o pe scaunul lui si i-a spus 'Printesa!'. Apoi si-a vazut mai departe de program, iar mireasa era fericita - peste 4.000 de oameni ii puteau admira rochia si intregul sau 'harnasament'.

Categoric, David Bisbal nu are nevoie sa-si ia numele de Fuego – vorba prezentatorului Mihai Morar - , caci el este fuego! Un mic amanunt: fuego, in limba spaniola, inseamna foc!

P.S. Vocea Dragos Chircu a deschis concertul lui David Bisbal. A avut Sala Palatului la picioare, s-a simtit foarte bine pe scena, acolo unde ii si este locul. Acest loc si l-a castigat cu greu, si sper ca nu se va mai da jos de acolo, de Sus. Este un inceput frumos care trebuie sa aiba si un continut pe masura. Talent are, slava Domnului, mai e necesar si cate un strop de intelepciune si de perseverenta. In rest, sa traim si sa apucam sa vedem (nu intr-un viitor prea indepartat) spectacol Dragos Chircu la Sala Palatului!

×
Subiecte în articol: muzica concert david bisbal