x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Demi Lovato a vorbit despre dependenţa ei, prima dată după supradoză

Demi Lovato a vorbit despre dependenţa ei, prima dată după supradoză

06 Aug 2018   •   15:41
Demi Lovato a vorbit despre dependenţa ei, prima dată după supradoză

Cântăreaţa Demi Lovato s-a adresat fanilor, prin intermediul contului ei de Instagram, pentru prima dată după aparenta supradoză de luna trecută.

“Am fost întotdeauna transparentă în legătură cu lupta mea cu dependenţa”, a scris pe contul ei de Instagram , duminică. “Ce am învăţat este că această boală nu este ceva de dispare sau se diminuează cu timpul. Este ceva cu care trebuie să continui să mă lupt şi încă nu am făcut-o.”

Demi Lovato a fost transportată la spital pe data de 24 iulie cu o aparentă supradoză, însă nu a fost făcută o declaraţie publică cu privire la drogul pe care cântăreaţa l-a consumat. Ulterior, starea acesteia s-a stabilizat şi a redevenit conştientă.

“Vreau să-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru că m-a ţinut în viaţă şi bine. Fanilor mei, voi fi pe veci recunoscătoare pentru dragostea voastră şi pentru sprijinul din această ultimă săptămână şi dinainte. Gândurile voastre pozitive şi rugăciunile m-au ajutat să trec peste acest moment dificil. Vreau să mulţumesc familiei mele, echipei mele, echipei de la Cedars-Sinai, care au fost lângă mine în tot acest timp. Fără ei nu aş mai fi fost aici, să scriu această scrisoare pentru voi. Acum am nevoie de timp pentru a mă vindeca şi pentru a mă concentra pe recuperarea mea. Dragostea pe care toţi mi-aţi arătat-o nu va fi niciodată uitată şi abia aştept ziua în care o să pot să spun că am învins. Voi continua să lupt.”, a mai scris Demi Lovato în postarea ei de pe Instagram.

 

×
Subiecte în articol: Demi Lovato supradoza