x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Din UK

Din UK

09 Noi 2007   •   00:00

Fanii muzicii brit au din nou posibilitatea să vadă pe viu incă trei trupe reprezentative din underground-ul londonez. In zilele de 9 şi 10 noiembrie, in Club Fabrica se consumă un nou episod din seria UnderLondon, unde headlineri sunt trei trupe alternative-electro-rock britanice, alături de reprezentanţi ai noului val autohton de muzică indie.

Fanii muzicii brit au din nou posibilitatea să vadă pe viu incă trei trupe reprezentative din underground-ul londonez. In zilele de 9 şi 10 noiembrie, in Club Fabrica se consumă un nou episod din seria UnderLondon, unde headlineri sunt trei trupe alternative-electro-rock britanice, alături de reprezentanţi ai noului val autohton de muzică indie. La UnderLondon Fest, organizat de Emag!c Entertainment, biletele pentru ambele zile costă 40 de lei, iar biletele pentru o zi 25 de lei. Disponibile la www. myticket.ro şi in reţeaua Diverta, biletele se vor găsi şi la intrare, la preţul de 30 de lei.

ELECTRO PUNK. Unul dintre cele mai atractive nume de pe afiş este The Dead Sexy Inc., trupă electro-disco-punk, care a inregistrat o rapidă ascensiune in topul preferinţelor fanilor indie. După nici un an de la debut, TDSI a apărut pe o serie de compilaţii, precum "ElectroClash - Vol 2", "Dance the Underground" sau "The great elecrocash swindle". The Dead Sexy Inc. şi-a căştigat un public fidel nu doar prin show-urile live spectaculoase, ci şi prin activitatea de studio, unde au lucrat la remixuri de succes pentru artişti celebri ca Marilyn Manson, Indochine sau Pitchshifter.

×
Subiecte în articol: muzica