x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Dinu Olăraşu, concert la Aida Pub

Dinu Olăraşu, concert la Aida Pub

08 Apr 2013   •   10:52
Dinu Olăraşu, concert la Aida Pub

Joi, 11 aprilie, Dinu Olăraşu vă invită la concertul său - “Târziu”, pe Calea Victoriei, nr 16-20. Ora 21:00. Intrarea: 20 de lei.
          
“Mi s-a întâmplat să am prieteni prea mulţi, să am nopţi adevărate, să am bucurii cât nu puteam să iau în braţe, să am prea mult talent... Uneori, talentul dăunează grav sănătăţii”, spune “dolăraşu”. Da, uneori talentul daunează, dar talentul lui “dolărăşu” ne-a dăruit infinite bucurii, ne-a făcut conştienţi că nu avem nevoie de foarte multe pentru a fi fericiţi, că e de ajuns “o mână de prieteni în asfinţit... un cântec şi puţin infinit”.
           
“Dinu Olăraşu, tu pari după lirică şi cânt un Don Quijote bolnav, mereu învins, nefericit, când de fapt eşti Cervantesul lui... tu l-ai creat”, spunea George Stanca. Dacă doriţi să-l vedeţi şi să-l ascultaţi live pe Dinu Olăraşu sunteţi aşteptaţi la Aida Pub, joi, pe 11 aprilie.
          
Printre aromele de narghilea, în meniul de la Aida Pub a apărut şi o aromă... muzicală. În cafeneaua de pe Calea Victoriei nr. 16-20, au loc o serie de concerte de bun gust, pentru clienţii care se respectă. Rezervări se pot face (mai ales că locurile la masă sunt limitate) la numărul de telefon: 0726.318.463.

Poftiţi la Dinu Olăraşu, aveţi cu ce să vă bucuraţi sufletul!


×
Subiecte în articol: dinu olarasu concert aida pub