x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Discuri pentru player

Discuri pentru player

24 Aug 2007   •   00:00

Live in Glasgow, 2002. Un triplu CD de excepţie apărut la Sanctuary, cu faimosul keyboards-man Keith Emerson in prim plan

Keith Emerson & the Nice

VIVACITAS. Live in Glasgow, 2002. Un triplu CD de excepţie apărut la Sanctuary, cu faimosul keyboards-man Keith Emerson in prim plan. După perioada de glorie petrecută in supergrupul Emerson, Lake & Palmer (reactivat in urmă cu căţiva ani), Keith Emerson şi-a adus aminte şi de Nice, prima sa formaţie. Impreună cu chitaristul Davy O’List şi solistul vocal Lee Jackson, membri fondatori ai grupului Nice, plus Dave Kilminster - chitară, Phil Williams - chitară şi Pete Riley - tobe (special guests), Emerson a inregistrat acest fabulos concert.

Traffic

TRAFFIC. Original recording remastered. Este vorba despre excepţionalul album de debut al grupului britanic, inregistrat la sfărşitul anilor ’60 şi apărut in variantă remasterizată şi pentru prima oară pe CD, la Island Records. Albumul, disponibil in Romănia la www.RocrisDisc.ro, conţine 15 piese de rock psihedelic & progresiv, interpretate magnific de Stevie Windwood, Dave Mason & Jim Capaldi. Pe lăngă cele zece compoziţii apărute pe discul de vinil, CD-ul are cinci bonus tracks.

Hanoi Rocks

FASHION. Este primul single ce promovează noul album al formaţiei, intitulat "Street Poetry", ce urmează să apară la sfărşitul lunii august. Distribuit in Romănia prin www.RocrisDisc.ro, discul conţine patru piese (Fashion, Trouble Boys, Fashione şi Boulevard Of Broken Dreams), plus un videoclip (High School). Imediat după lansare, single-ul a ocupat prima poziţie a topului din Finlanda şi a fost pe primele trei locuri in multe ţări (Germania, Olanda, Danemarca etc.).

Pink Cream 69

IN10SITY. Trei ani după apreciatul album "Thunderdome", Pink Cream 69 revine in actualitate cu un nou disc, cu o semnificaţie aparte in istoria formaţiei. Pe de o parte, este primul apărut la noua casă de discuri, Frontiers Records, pe de altă parte, este al zecelea album de studio apărut in anul cănd grupul german implineşte două decenii de activitate. Mai mult, potrivit criticilor de specialitate, este "al cincilea album consecutiv de hard rock melodic aproape perfect", primul fiind "Electrified" din 1998.

×
Subiecte în articol: muzica