x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Discuri pentru player

Discuri pentru player

12 Oct 2007   •   00:00

KILL TO GET CRIMSON. Compozitor, chitarist şi solist al celebrei trupe Dire Straits, Mark Knopfler urmează din 1995 o carieră solistică. In urma unui grav accident de motocicletă, Mark revine in 2004 cu "Shangri-La". După un CD cu Emmylou Harris (2006), in 2007 apare albumul de faţă.

MADE OF BRICKS. Născută la Dublin şi stabilită la Londra, Kate Nash a incercat să devină actriţă. Nu reuşeşte să intre la Bristol Old Vic Theatre School şi se reorientează către muzică. Işi face propria trupă, incepe să compună căntece pe care le postează pe Myspace, apoi scoate pe piaţă acest album de debut.

CURTIS. Noul album 50 Cent, atăt de aşteptat de fanii genului, conţine 17 piese

hip-hop şi colaborări de marcă, cu Akon, Justin Timberlake, Timbaland, Mary J. Blige, Nicole Scherzinger (Pussycat Dolls) şi alţii. Piesa nr. 13, " Peep Show", il prezintă pe mentorul său, Eminem.

ROBYN. Este al patrulea album din cariera suedezului Robyn, care a debutat la 16 ani cu albumul "Robyn is Here". Un an mai tărziu, single-ul "Do You Know..." ajungea pe primele locuri in clasamentele din SUA. Noul disc este unul dintre cele mai bune albume pop ale anului.

×
Subiecte în articol: muzica