x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Discuri pentru player

Discuri pentru player

14 Dec 2007   •   00:00

Concert for Diana (2007)(compilaţie), U2(popmart),Simply Red(live at the royal albert hall), The Cat Empire(two shoes)

Concert for Diana (2007)

COMPILAŢIE. Este un dublu DVD realizat de Universal, care conţine cinci ore şi jumătate de imagini de la concertul respectiv, inclusiv documentare din spatele camerelor, un playlist personal cu preferinţele muzicale ale prinţesei, plus o serie de imagini absolut inedite cu Lady Di. Concertul a avut loc la 1 iulie a.c., pe noul stadion Wembley, şi a fost un cadou oferit de fiii prinţesei la comemorarea a zece ani de la prematura dispariţie. Elton John, Rod Stewart, P. Diddy, Joss Stone, Bryan Ferry, Lily Allen, Take That, Nelly Furtado şi Duran Duran s-au numărat printre cei prezenţi la eveniment.

U2

POPMART. DVD-ul cuprinde inregistrarea concertului susţinut de celebrul grup irlandez la Foro Sol Autodromo din Mexico City, in 1997. Spectaculosul show de muzică şi lumini, unde Bono & Co au căntat cele mai cunoscute hit-uri ale formaţiei, este realizat de Universal, fiind disponibil in două formate: standard (un singur DVD) şi Special Limited Deluxe Edition, cu două DVD-uri. Atăt sunetul, căt şi imaginile au fost remasterizate digital, iar DVD-ul are 5.1 surround şi Dolby Digital.

Simply Red

LIVE AT THE ROYAL ALBERT HALL. Binecunoscutul grup Simply Red revine pe piaţa muzicală internaţională cu un nou produs, marca Universal. Este DVD-ul cu inregistrarea unui spectacol (dintr-o serie de şase, toate sold-out!) de la Royal Albert Hall din Londra. Show-ul a fost regizat de David Mallet (care a lucrat cu AC/DC, Rolling Stones, U2 etc), iar DVD-ul conţine şi un interviu exclusiv cu liderul formaţiei, Mick Hucknall, filmări din culise, galerie foto. The World And You Tonight, Stay, Fairground, Stars sunt doar căteva hituri din concert.

The Cat Empire

TWO SHOES. Formaţie binecunoscută in Australia, Cat Emprie incearcă cu cel mai recent album să pătrundă şi pe piaţa internaţională. Inregistrat la Havana, discul sună foarte proaspăt, fiind un cocktail de jazz, funk, hip-hop, reggae şi ritmuri latino-americane ce degajă o molipsitoare bună dispoziţie. Producătorul Andy Baldwin, care a mai lucrat cu REM şi Rolling Stones, reprezintă o garanţie pentru calitatea muzicii celor şase băieţi din Melbourne, situaţi undeva intre Galliano şi Buena Vista Social Club.

×
Subiecte în articol: muzica