x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Discuri pentru player

Discuri pentru player

de Alex Revenco    |    18 Ian 2008   •   00:00

• U2 -  Joshua Tree, Super Deluxe Edition • Colbie Caillat - Coco • Keane - Live, 2007 • Cure - The Head on the Door, Deluxe Edition

 

U2 -  Joshua Tree, Super Deluxe Edition

Universal Music a realizat, în ediţie limitată, un boxset de excepţie, alcătuit din două CD-uri, un DVD, o cărticică de 56 de pa­gini, cu fotografii inedite cu U2 realizate de faimosul Anton Corbjin, versuri scrise de mâna lui Bono, diferite notiţe ale lui Adam Clayton, Brian Eno etc. Primul CD e  “Joshua Tree” în variantă masterizată, al doilea conţine piese needitate, iar pe DVD e tras concertul U2 din 1987, de la Paris.

 

Colbie Caillat - Coco

 

Fiica inginerului de sunet Ken Caillat (remarcat pentru albumul “Rumours”, Fleetwood Mac) este la această oră “senzaţia Americii”. Postată pe MySpace, compoziţia “Bubbly” i-a fermecat pe internauţi, câteva mii intrând zilnic

în pagina ei. Acumulând 6.240 de prieteni, “Rolling Stone” a desemnat-o “top female artist on MySpace”, “Bubbly” înregistrând la un moment dat 14 milioane (!) de accesări. Casele de discuri “s-au sesizat”, Universal a câştigat şi anul trecut i-a editat primul album. 

 

Keane - Live, 2007

Un excelent concert rock, înregistrat anul trecut în faimoasa sală O2 din Londra, unde în decembrie a avut loc şi show-ul de reuniune al legendarului grup Led Zeppelin. Filmat în CCTV (full length concert multi-angle), DVD-ul conţine 21 de piese live (printre care Everybody’s Changing, Somewhere Only We Know, Crystal Ball), un documentar de nouă minute despre grup, imagini surprinse la sound check, un tur al locaţiei, de 12 minute, înainte de concert.

 

Cure - The Head on the Door, Deluxe Edition

Apărut la Universal, în condiţii grafice deosebite, dublul CD a fost realizat de casa de discuri împreună cu liderul grupului, Robert Smith. Dacă primul CD este albumul Cure din 1985 (varianta americană, apărută la Rhino/US), remasterizat digital după benzile originale, pentru cel de-al doilea, Smith a ales piesele compuse în acea perioadă şi needitate până în prezent.

×
Subiecte în articol: muzica