x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Discuri pentru player

Discuri pentru player

de Alex Revenco    |    22 Feb 2008   •   00:00

Morrissey

Greatest Hits. Dublu CD de “ultimă oră” lansat pe plan internaţional la 12 februarie, disponibil şi &icir

Morrissey

Greatest Hits. Dublu CD de “ultimă oră” lansat pe plan internaţional la 12 februarie, disponibil şi în România prin Universal. Primul disc reuneşte cele mai re­u­şite piese înregistrate de fostul frontman de la The Smiths, una dintre cele mai importante for­ma­­ţii britanice din ultimii două­zeci de ani. Toate au fost în Top 20 din Marea Britanie, iar nouă în Top 10, plus două noi compoziţii, “That’s How People Grow Up” şi “All You Need Is Me”. Al doilea CD conţine opt piese live, înregistrate anul trecut.

 

 

Amy Winehouse

Back To Black: Deluxe  E­di­tion. Această ediţie a apă­rut în luna decembrie, înainte ca Amy să devină revelaţia ediţiei din acest an a premiilor Grammy, unde a fost recompensată (în lipsă) cu cinci trofee, la tot atâtea categorii, din totalul de şase nominalizări. Faţă de ediţia simplă, aceasta are un CD în plus, cu opt piese, dintre care şase sunt noi, cântate deja în concerte. Este vorba despre Valerie, Cupid, Monkey Man, To Know Him Is To Love Him, Hey Little Rich Girl, You’re Wondering Now.

 

 

Juanes

La Vida... Es un Ratico. În englezeşte “Life Is a Moment” sau “Viaţa e o clipă”, noul album al rockerului columbian, care ur­mează marelui său succes, “Mi Sangre”, desemnat de mai multe ori Disc de Platină, pentru vân­zări de milioane în întreaga lume. Pe acest album Juanes lucrează din nou cu vestitul Gustavo Santaolalla, producător cu două premii Grammy la activ. Continuând să perfecţioneze fuziunea dintre rock şi ritmurile columbiene tradiţionale, Juanes cântă despre dragoste şi relaţiile între oameni.

 

 

Gwen Stefani

Harajuku Lovers Live. Pri­mul DVD solo al solistei de la No Doubt conţine spectaculosul con­cert susţinut la Anaheim, Ca­li­fornia inclus în recentul turneu în care Gwen a cântat acompa­nia­tă de propriul grup şi a cola­borat cu Sophie Muller pentru efec­te vizuale. DVD-ul conţine două piese noi, înregistrate în sistem 5.1, un documentar filmat în spatele scenei, The Real Thing Camera Remix, unde show-ul poate fi urmărit  din alte unghiuri, galerie foto, Meet The Band and Dancers cu secvenţe de la repetiţii.             

×
Subiecte în articol: muzica