x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Diseara, pe Stadionul Cotroceni - Concert Iron Maiden

Diseara, pe Stadionul Cotroceni - Concert Iron Maiden

de Alex Revenco    |    04 Aug 2008   •   00:00
Diseara, pe Stadionul Cotroceni - Concert Iron Maiden

Unul dintre cele mai importante grupuri heavy metal din istorie cinta in aceasta seara in Capitala, mult asteptatul show urmind sa inceapa dupa ora 21:00. Inclus in turneul mondial "Somewhere Back in Time", concertul are loc pe scena "egipteana" din "Powerslave Tour" si va cuprinde piese celebre din albumele lansate in anii ’80. In deschidere la Iron Maiden (foto) vor concerta Lauren Harris si Trooper.



Unul dintre cele mai importante grupuri heavy metal din istorie cîntă în această seară în Capitală, mult aşteptatul show urmînd să înceapă după ora 21:00. Inclus în turneul mondial "Somewhere Back in Time", concertul are loc pe scena "egipteană" din "Powerslave Tour" şi va cuprinde piese celebre din albumele lansate în anii ’80. În deschidere la Iron Maiden (foto) vor concerta Lauren Harris şi Trooper.

Accesul în stadion se va face între orele 16:00 şi 20:00, cei care au bilete la Tribuna a 2-a vor intra prin Calea 13 Septembrie (Hotel Mariott), cei cu bilete la Tribuna 1-a, Gazon A şi Peluză vor intra din Strada Dr. Lister, iar posesorii de bilete în Gazon B sînt rugaţi să verifice pe bilet calea de acces. În timpul concertului, mîncarea si băutura vor putea fi achiziţionate pe bază de jetoane.

×
Subiecte în articol: muzica