x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica DISEARĂ - Show Underworld la Romaero

DISEARĂ - Show Underworld la Romaero

de Alex Revenco    |    07 Noi 2008   •   00:00
DISEARĂ - Show Underworld la Romaero

Carl Smith şi Rick Hyde, componenţii trupei electro din Marea Britanie promit în această seară un spectacol exploziv de sunet şi lumini. Cei care au scris istoria genului electro vor utiliza o tehnologie de ultimă oră.



Potrivit companiei Events, organizatorii acestui eveniment, spectacolul va avea loc în hangarul numarul 5, singurul pavilion cu încălzire din cadrul Romaero, începând cu ora 21:00, dar accesul publicului se va face de la ora 19:00. Date fiind condiţiile de trafic şi totodată pentru a facilita accesul pe teritoriul Romaero, spectatorii sunt rugaţi să vină din timp la Romaero, intrarea publicului urmând a fi făcută prin Bulevardul Ficusului, numărul 44.

ARSENAL TEHNIC
Spectacolul formaţiei Underworld nu este doar un simplu concert, ci un întreg show de proiecţii, muzică şi lumini.  

Arsenalul tehnic utilizat include un ecran de înaltă rezoluţie, de dimensiunea 12 x 3,4 metri, pe care vor rula proiecţiile care au impresionat fanii Underworld din lumea întreagă. Numeroase surse de electricitate, cu amperaj mare vor alimenta nişte tuburi gonflabile gigantice, luminate cu leduri multicolore, pe care cei doi le vor include în spectacolul lor,  desfăşurat pe o scenă de 40 x 30 metri.

Smith şi Rick Hyde vor fi cazaţi la un hotel de cinci  stele din Bucureşti, unde au solicitat bere din portofoliul InBev, dar vor bea şi suc natural de mere, de portocale şi multă apă plată. Nici ceaiul, laptele sau fructele proaspete nu vor lipsi din meniul cerut organizatorilor, pretenţiile lor gastronomice fiind absolut normale: trei mese calde pe zi plus sendviş pentru "persoane cu adevărat înfometate", după cum au spus Carl şi Rick.

PROIECT AMBIŢIOS
Beck’sperience continuă seria de evenimente din acest an, după festivalul indoor din iunie, când au concertat Şuie Paparude, Goldfrapp, Vive la Fete, Stereo MC’s, Addictive TV şi Kraak&Smaak. La data de 2 august a urmat concertul extraordinar Massive Attack, unul dintre cele mai inovatoare şi influente trupe din generaţia lor. Combinaţia dintre muzica lor, vizualurile United Visual Artists şi mesajele de conştientizare socială a reuşit să impresioneze publicul. Până acum, la cele două ediţii Beck’sperience au participat peste 12.000 de spectatori, ceea ce demonstrează succesul platformei. Până diseară mai pot fi achiziţionate bilete de intrare la show-ul Underworld prin intermediul  site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, precum şi la Diverta. Astăzi, în ziua concertului un bilet "normal" costă 100 de lei sau 125 cel cu acces Golden Ring (zona cu vizibilitate maximă, în faţa scenei).

Următorul spectacol pregătit de companie va avea loc la 24 noiembrie, jazz lounge cu De Phazz la Sala Mare a TNB, urmat de multe altele.

"Agitaţia noastră a atins cote maxime acum când ne facem bagajele şi ne îndreptăm spre România. De-abia aştept să ajung la Bucureşti!"
Carl Smith

×
Subiecte în articol: muzica