x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Dorinţă - Gianna Nannini vine să-l vadă pe Cohen

Dorinţă - Gianna Nannini vine să-l vadă pe Cohen

de Raluca Grintescu    |    17 Sep 2008   •   00:00
Dorinţă - Gianna Nannini vine să-l vadă pe Cohen

Gianna Nannini şi-a confirmat prezenţa la concertul pe care Leonard Cohen îl susţine la Bucureşti.



Gianna Nannini şi-a confirmat prezenţa la concertul pe care Leonard Cohen îl susţine la Bucureşti.

Invitată să cînte în exclusivitate în România, într-un concert organizat de Fiat Bravo şi Events, Gianna Nannini (foto) va îmbina utilul cu plăcutul, asistînd la concertul Leonard Cohen, organizat tot de Events, care are loc cu o zi înainte de spectacolul ei.

Artista a recunoscut că a crescut ascultînd muzica bardului, fiind un fan declarat al acestuia. Cu toate că Bucureştiul este ultimul oraş de pe lista turneului GIANNABEST, Gianna este la fel de dinamică şi plină de energie ca la începutul traseului, exprimîndu-şi dorinţa de a vedea cît mai multe lucruri. Biletele pentru concertul pe care inegalabilul Cohen îl va susţine la Bucureşti se pot achiziţiona prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta din Bucureşti şi din întreaga ţară.

Preţul biletelor variază în funcţie de categorie: 80 RON (acces general) sau 125 RON (VIP – cu acces la bar). Accesul spectatorilor în incinta Stadionului Arcul de Triumf se va face începînd cu ora 18:30, pe baza biletului de intrare.

×
Subiecte în articol: muzica