x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Două noi confirmări la B’ESTFEST 2008: The Hot Stewards şi The Amsterdams

Două noi confirmări la B’ESTFEST 2008: The Hot Stewards şi The Amsterdams

de Raluca Grintescu    |    27 Mai 2008   •   00:00
Două noi confirmări la B’ESTFEST 2008: The Hot Stewards şi The Amsterdams

Luna mai aduce încă două noi confirmări în line-up-ul B’ESTFEST 2008: olandezii de la The Hot Stewards şi trupa bucureşteană The Amsterdams.

Luna mai aduce încă două noi confirmări în line-up-ul B’ESTFEST 2008: olandezii de la The Hot Stewards şi trupa bucureşteană The Amsterdams. Cei sase membri The Hot Stewards, respectiv Johnny şi Onslow (voce), Stuntman Aaron şi Young Master William (chitară), Roger V (chitara bas) şi Leopold (baterie) – toţi “botezaţi” cu numele Steward, formează de 3 ani de zile un cover band cu totul aparte. Băieţii s-au apucat să cînte în variantă punk-rock hituri celebre ale anilor 80, oferind pieselor semnate de artişti ca Madonna, Kylie, Wham!, Rick Astley sau Paula Abdul un nou vibe. După ce a schimbat 12 baterişti şi un basist pe parcusul unui an în care a servit publicului din capitală porţii de sound indie-brit rock, The Amsterdams are acum în componenţă 5 oameni “de caracter”, care au promis că nu vor părăsi trupa decît dacă li se întîmplă să fie “lichidaţi”: Andrei şi Ovidiu (chitară), Augustin (bass), Paul (tobe) şi Andrei (voce). Trupa a concertat în toate cluburile bucureştene, a fost prezentă la festivalul Stufstock 2007, a cîntat în cadrul celei de-a doua ediţii UNDERLONDON, iar anul acesta va putea fi văzută pe scena B’ESTFEST 2008. Tot în vara acestui an, băieţii de la The Amsterdams ne vor reprezenta pe scena festivalului EuropaVox din Franţa.

 

The Pixels îşi lansează albumul de debut


The Pixels şi La Strada Music vă invită astăzi, în clubul B52 la concertul de lansare al albumului de debut “Fire Exit”. Cei trei pixeli, Cătălin Rulea – voce/ chitară, Alexandru Buzea – tobe/ backing vocals şi Dan Şerbănescu – sintetizator/ sampler/voce, au susţinut pînă în momentul de faţă numeroase concerte live, printre cele mai semnificative fiind cele de la Delta Music Fest, Coke Live, opening act pentru Sophie Ellis Bextor şi Sofa Surfers. Acum, The Pixels lansează "Fire Exit", un album care cristalizează întreaga activitate a trupei în 11 piese alternative - electro impregnate de feeling personal şi constructivism sonor eclectic.

 

Jukebox îşi lansează îm premeiră clipul la Cîrcotaşi

Sunt simpatici, au simţul umorului şi sunt foarte buni muzicieni. Ne-am învăţat să-i vedem săptămînal la Cronica Cîrcotaşilor şi fără ei “cronicuţa" ar avea un pic de suferit... Ne place să mergem în Coyote Cafe ca să îi vedem şi să-i ascultăm, îi urmăm prin ţară la concerte. Trupa JukBox înseamnă în primul rînd plăcere de a cînta, o bucurie pe care publicul o primeşte din plin. Poate de aceea este una dintre cele mai îndrăgite trupe de pop rock din România.

Pentru această vară, JukeBox vine cu o surpriză pentru admiratorii fideli şi nu numai. Doamnelor si domnilor, JukeBox prezintă “ONE LOVE"! Cunoscuta ca una dintre cele mai bune trupe de coveruri din România (după mulţi, cea mai bună), trupa nu se opreşte aici. “One Love" este o piesă compoziţie proprie care va rula în curînd pe toate posturile de radio şi al cărei videoclip tocmai a fost finalizat şi va putea fi vizionat în premieră la emisiunea Cronica Carcotasilor din această seară. Piesa este de fapt single-ul care promovează albumul ce va fi lansat în această toamnă - un album în limba engleză şi în stilul lor, adică haios, ironic, un pic romantic dar aducător de bună dispoziţie.

 

Bilete-cadou la concertul lui Alessandro Safina

Romanticii de profesie şi îndrăgostiţii fără leac nu pot lipsi de la întîlnirea cu Alessandro Safina, unul dintre cei mai iubiţi tenori ai Italiei! Săptămîna aceasta şi viitoare, toţi ascultătorii care iubesc muzica sentimentală au posibilitatea de a cîştiga de la radio InfoPro bilete la concertul lui Alessandro Safina, eveniment care va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, la 6 iunie. Alessandro Safina, “tenorul cu voce de aur”, este originar din Toscana şi vine în România după o lungă carieră muzicală în care a avut colaborări cu Elton John, Sarah Brightman şi Rod Stewart, muzica sa îmbinînd stilul clasic cu sound-uri moderne. O vreme a cochetat cu actoria, făcînd parte din distribuţia telenovelei “Clona”, pe a cărei coloană sonoră se află şi piesa sa “Luna” (Only You).

×
Subiecte în articol: muzica