x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Elton John se declară "şocat" în urma morţii mamei sale

Elton John se declară "şocat" în urma morţii mamei sale

04 Dec 2017   •   21:50
Elton John se declară "şocat" în urma morţii mamei sale

Elton John s-a declarat "şocat" în urma morţii mamei sale, survenită la doar câteva luni de când cei doi au redevenit apropiaţi, după ce anterior nu îşi vorbiseră timp de aproape nouă ani, relatează The Daily Telegraph.

Artistul a anunţat că mama sa, Sheila Farebrother, a murit în dimineaţa zilei de luni la vârsta de 90 de ani, adăugând că îi va fi foarte dor de ea.

În luna mai a acestui an, Sir Elton a dezvăluit că el şi mama sa "au reluat legătura" după ce muzicianul a fost grav bolnav şi a fost internat la terapie intensivă din cauza unei infecţii bacteriene contractată în America de Sud.

Artistul a făcut tristul anunţ pe Instagram, postând o poză în care apare alături de mama sa, alături de cuvintele: "Cu mare tristeţe anunţ că mama mea a murit în această dimineaţă".

"Am vazut-o (ultima oară) lunea trecută şi sunt în stare de şoc. (...) Mulţumesc pentru tot. Îmi va fi foarte dor de tine. Cu dragoste, Elton.", a adăugat el.

Înainte de împăcare, Sir Elton nu vorbise cu mama sa din iunie 2008.

Doamna Farebrother a dezvăluit într-un interviu în martie 2015 că, în timpul unei dispute aprinse, fiul său i-a cerut să renunţe la doi apropiaţi, însă ea a refuzat.

În acest an însă, de Ziua Mamei în Statele Unite, Sir Elton a postat pe Instagram, o fotografie alături de mama sa, din iulie 2002, alături de cuvintele: "Draga mamă, Zi a Mamei fericită! (...)Sunt atât de bucuros că suntem din nou în legătură!, Elton XO"

Cearta lui Sir Elton cu mama sa a început atunci când acesta i-a spus să rupă relaţiile cu doi dintre cei mai buni prieteni ai lor, Bob Halley şi John Reid, cu care artistul întrerupsese legătura.

Halley a lucrat pentru Elton John timp de trei decenii, mai întâi ca şofer, apoi ca asistent personal, înainte de a fi concediat în cadrul unei serii de schimbări pe care artistul le-a făcut în cadrul echipei sale.

Reid, care a fost managerul lui Sir Elton şi, pentru scurt timp, iubitul acestuia, i-a îndrumat cariera de la începuturile sale până la strângerea unei averi de 235 milioane de lire sterline.AGERPRES

×
Subiecte în articol: elton john