x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Elton John va cânta la Marele Premiu de Formula 1 al SUA

Elton John va cânta la Marele Premiu de Formula 1 al SUA

03 Aug 2015   •   21:34
Elton John va cânta la Marele Premiu de Formula 1 al SUA

Celebrul muzician britanic Elton John va da un concert de două ore cu ocazia Marelui Premiu de Formula 1 al SUA, care va avea loc în oraşul Austin, din statul american Texas, între 23 şi 25 octombrie, informează luni pagina de internet a acestui eveniment sportiv.

'Scopul nostru este de a crea în toamnă la Austin un eveniment de weekend de la care să nu poţi lipsi, în care muzica şi arta să se contopească cu sportul local şi internaţional în viaţa de noapte plină de energie' din acest oraş, a declarat preşedintele şi CEO al competiţiei de la Austin, Jason Dial.

Câştigător al mai multor premii Grammy, sir Elton John este unul dintre artiştii cu cele mai mari vânzări din toate timpurile, cu 37 de discuri de aur şi 27 de platină, aminteşte pagina de internet. El va interpreta unele dintre cele mai fredonate dintre melodiile 'incredibilei sale cariere de cinci decenii'.

În afara acestui 'legendar superstar' şi a formaţiei sale, programul mai include o expoziţie internaţională de artă pop, un festival în centrul oraşului şi un meci de fotbal.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: recital formula 1 elton john sua statele unite