x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Emeric Set cântă în Bucureşti! Într-o lune de miere, la Clubul Ţăranului

Emeric Set cântă în Bucureşti! Într-o lune de miere, la Clubul Ţăranului

de Dana Andronie    |    10 Feb 2014   •   15:09
Emeric Set cântă în Bucureşti! Într-o lune de miere, la Clubul Ţăranului

Pe 17 februarie, la Clubul Ţăranului, Emeric Set vă invită la un concert special, de lunea de miere... Intrarea costa 25 de lei, iar biletul poate fi procurat prin reţeaua bilete.ro sau direct de la club, în seara concertului. Cortina se va ridica la ora 20.30.

“Undeva în lume sau la doi paşi de noi cineva pierde pe cineva drag, în fiecare zi sau noapte – mărturiseşte “nebunul de alb” Emeric Imre. Bucuria trebuie preţuită, fiecare zi trebuie înconjurată cu iubire şi trăită în lumina sufletească. Lunea de miere din 17 februarie de la Clubul Ţăranului trebuie să aibă gust de buze dulci, de cuvinte înbibate cu miere, să meargă la suflet... Tinereţea durează cât vrem noi, cât fagure mustind a sentimente de iubire ştim să făurim în inimi. Din Ardeal, de la Cluj, pentru voi toate roiurile truditoare prin flori colorate vi le aduc în muzica lor cei de la EMERIC SET”.

Nu ne mai rămâne decât să ne iubim un infinit pe zi, să ascultăm live “nebunul de alb”, care va veni în formulă completă la Bucureşti, pentru a ne oferi un concert plin de miere, într-o lune de miere, la Clubul Ţăranului.






×