x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Engelbert, „Regele muzicii romantice”

Engelbert, „Regele muzicii romantice”

de Alex Revenco    |    29 Noi 2011   •   21:00
Engelbert, „Regele muzicii romantice”

Dupa o serie de numeroase concerte in Marea Britanie –toate sold out si avand cronici la superlativ – Engelbert Humperdinck da o fuga in Israel, dupa care revine in Europa, la Bucuresti. Artistul britanic vine insotit de formatia sa (alcatuita din muzicieni unul si unul) si de un staff numeros, organizatorii pregatind deja cu minutiozitate toate cele necesare. Pentru buna desfasurare a show-ului, dar si pentru o sedere cat mai confortabila la un hotel de lux din centrul Capitalei, trebuie respectate cu strictete solicitarile impuse de managementul artistului.

Din cate cerinte am vazut, venite de la starurile rock care ne-au vizitat tara in ultimii ani, recunosc ca Engelbert este cel mai cuminte artist, atat el, cat si staff-ul sau solicitand meniuri sanatoase (bogate in Omega 3), ceai, sucuri na­turale etc., dar alcool... aproape deloc! Humperdinck a solicitat un meniu extrem de sanatos, ce consta in somon de ocean sau un alt tip de peste bogat in Omega 3, asparagus la gratar, mix de legume inabusite, supa de galuste, de scoici sau de ceapa verde, dar si un castron cu nuci. Pentru el si echipa sa, singura cafea acceptata este Starbucks.

De la micul dejun, programat intre orele 9:00 si 11:00, nu trebuie sa lipseasca oua cu bacon, paine prajita, briose en­gle­zesti, lapte cald, cereale asortate Kellogg, apa fierbinte pentru ceai, lamai, miere, fructe diferite, neaparat opt ba­nane. Intr-un frigider, la care sa aiba acces doar cei din staff-ul artistului, trebuie sa fie in permanenta: ice tea de mai multe feluri, bauturi ra­coritoare nedietetice si dietetice, lap­te, suc de portocale de calitate (proaspat stors, fara pulpa) si alte su­curi de fructe, inclusiv de mango. Pranzul, intre orele 12:00 si 15:00, consta in antreuri calde, mexicane, chi­nezesti si thailandeze, supe, pui, pes­te, fripturi de porc sau berbecut, man­care traditionala romaneasca, salate, fructe proaspete.

La cina, intre 17:00 si 19:00, somon la gratar, diferite feluri de paste, legume, inclusiv broccoli gatite la abur, salate, mancare traditionala romaneasca. Dupa cum se vede, inainte de concert avem de-a aface cu cel mai cu­min­te artist si cel mai cuminte staff. Abia dupa concert, echipa lui Humperdinck a solicitat, in cabina ar­t­istului, bere Stella Artois si Amstel Lite, coniac Remy Martin, alaturi de cafea decofeinizata, ceai fierbinte si cola dietetica. Sambata, 3 decembrie, la ora 19:00, Sala Palatului va fi gazda unui concert fabulos sustinut de 'Regele muzicii romantice', acom­paniat de formatia sa, din care nu vor lipsi mari hituri ca: 'Release Me', 'Quando Quando Quando', 'Les Bicyclettes De Belsize', 'Spa­nish Eyes', 'Am I That Easy To Forget', 'Man Without Love', 'There Goes My Everything', 'Way It Used To Be' sau 'Last Waltz', dar si cateva piese nou-noute de pe cel mai recent album, 'Released' (2010). Este pri­mul concert Engelbert Hum­perdinck la Bucuresti si, foarte proba­bil, ulti­mul!

Pentru a evita aglo­me­ra­rile din ultimul moment, organizatorii recomanda sa va achizitionati din timp biletele aflate in vanzare in reteaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center et. 2, Str. Moise Nicoara nr. 18, in reteaua Eventim, la Sala Pa­la­tului si online pe www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro .


×
Subiecte în articol: muzica engelbert humperdinck