x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica EUROVISION 2013. Danemarca este câştigătoarea ediţiei din acest an. Pe ce loc s-a clasat Cezar Ouatu, reprezentantul României (VIDEO)

EUROVISION 2013. Danemarca este câştigătoarea ediţiei din acest an. Pe ce loc s-a clasat Cezar Ouatu, reprezentantul României (VIDEO)

19 Mai 2013   •   01:33
EUROVISION 2013. Danemarca este câştigătoarea ediţiei din acest an. Pe ce loc s-a clasat Cezar Ouatu, reprezentantul României (VIDEO)

EUROVISION 2013 a luat sfarsit. Tara castigatoare a fost declarata Danemarca, reprezentata de Emmelie De Forest , cu melodia "Only Teardrops". Cezar Ouatu, reprezentantul României la Eurovision 2013, s-a clasat pe locul al 13-lea în concursul a cărui finală a avut loc, sâmbătă seară, la Malmö Arena (Suedia), cu melodia "It's My Life".

Citeste si: EUROVISION 2013. Angela Gheorghiu: Spectacolul prezentat la Eurovision s-a îndepărtat dramatic de ceea ce este artistul Cezar Ouatu. Toate elementele utilizate sunt greşite

Pe locul doi s-a clasat Farid Mammadov, din Azerbaidjan, cu piesa Hold Me, iar pe locul trei Ucraina, cu Zlata Ognevich, care a cântat piesa Gravity.  Din pacate, nicio tara nu a dat Romaniei maxim de punctaj (12),  cele mai multe puncte (10) venind de la Moldova şi Grecia. Ouatu a mai primit puncte de la Islanda, Malta şi Norvegia. In schimb, România a oferit 12 puncte Moldovei.

Citeste si: EUROVISION 2013. Mesajul lui Cezar Ouatu înaintea finalei

Emmelie De Forest , reprezentanta Danemarcei, a fost si favorita caselor de pariuri. În medie, 1 euro pariat pe cântăreaţa daneză aducea un câştig de numai 50 de cenţi. In schimb, lui Cezar Ouatu casele de pariuri nu-i dadeau nicio şansă. Cota piesei cu care participa România era între 50 şi 200 la unu.

Cezar Ouatu a plâns o jumătate de oră după anunţarea rezultatelor. Declaraţiile contratenorului român după calificarea în finala EUROVISION (VIDEO)

Aliona Moon, reprezentanta Republicii Moldova la ediţia din acest an a Eurovision, care a concurat cu o piesă în limba română - "O mie" - , s-a clasat pe locul al 11-lea, obţinând 71 de puncte.


Clasament EUROVISION 2013

1.Danemarca   - 281 puncte.
2.Azerbaidjan   - 234
3.Ucraina          - 214
-----------------
13.Romania     - 65

Stire in curs de actualizare...





×
Subiecte în articol: eurovision 2013 danemarca