x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica EUROVISION 2015. Pe ce loc se află trupa Voltaj, la PARIURI

EUROVISION 2015. Pe ce loc se află trupa Voltaj, la PARIURI

22 Mai 2015   •   14:25
 EUROVISION 2015. Pe ce loc se află trupa Voltaj, la PARIURI
Trupa Voltaj, care va reprezenta România în finala Eurovision 2015, ce se va desfăşura sâmbătă, la Viena, se situează pe locul 22 într-un clasament al mai multor case internaţionale de pariuri.

Citește și Eurovision 2015. Voltaj s-a calificat în finală
 
EUROVISION 2015. Favorita la câştigarea competiţiei din acest an este Suedia, care este reprezentată de cântăreţul Måns Zelmerlöw , cu melodia "Heroes", potrivit site-ului eurovisionworld.com, citat de ANTENA 3, care prezintă, vineri, cotele a zece case de pariuri pentru finala Eurovision. De exemplu, acesta are o cotă de 2,35 să câştige finala Eurovision 2015, potrivit casei de pariuri Unibet.
 
Pe locul al doilea în finala Eurovision 2015 se situează reprezentanta Rusiei, Polina Gagarina, cu melodia "A Million Voices" (cotă de 4,5 potrivit Unibet).

Citește și CENZURĂ pe scena EUROVISION 2015. Vezi de ce organizatorii fac acest lucru (VIDEO)
 
Locul al treilea este ocupat de reprezentanţii Italiei, trupa Il Volo, cu melodia "Grande Amore". 
 
Topul zece al favoriţilor la câştigarea finalei Eurovision este continuat de: Australia, Estonia, Belgia, Serbia, Norvegia, Azerbaidjan şi Slovenia.

Citește și Ce spune ELENA CÂRSTEA despre melodia ROMÂNIEI de la EUROVISION 2015
 
EUROVISION 2015. Reprezentanta României, trupa Voltaj, cu melodia "De la capăt/ All Over Again", se situează pe locul 22, având o cotă de 126 în finala Eurovision 2015, potrivit caselor de pariuri Unibet, Bet365 şi Coral, şi o cotă de 101 la alte case de pariuri, precum Boyle Sports, Sky Bet şi Betway.

Citește și Finala EUROVISION 2015 și-a desemnat toți concurenții! Finala Eurovision e pe 23 mai
 
România este urmată în acest clasament al caselor de pariuri de Armenia, Austria, Germania, Polonia şi Muntenegru, aceasta din urmă fiind pe ultimul loc, 27, cu o cotă de 251, conform Unibet.
 
EUROVISION 2015. În finala Eurovision 2015, care va avea loc sâmbătă, vor concura, în urma celor două semifinale, România, Grecia, Estonia, Belgia, Armenia, Serbia, Rusia, Albania, Georgia, Ungaria, Lituania, Muntenegru, Norvegia, Cipru, Slovenia, Polonia, Israel, Letonia, Azerbaidjan şi Suedia. Acestora li se adaugă ţările calificate direct în finală - Marea Britanie, Spania, Germania, Franţa, Italia, Australia şi Austria.
 
 
Semifinalele Eurovision 2015, care au avut loc marţi şi joi, la Wiener Stadthalle, au fost transmise live de TVR, iar finala de sâmbătă va fi şi ea transmisă în direct de Televiziunea Română, de la ora 22.00 (ora României). 
 
EUROVISION 2015. Cea de-a 60-a ediţie a concursului Eurovision are loc la Viena, în Austria, după ce artistul travestit Conchita Wurst a câştigat ediţia din 2014 a competiţiei, cu piesa "Rise Like a Phoenix".  

×