x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Fanii AC/DC, în Club Fire

Fanii AC/DC, în Club Fire

de Alex Revenco    |    01 Apr 2010   •   00:00
Fanii AC/DC, în Club Fire

D & D East Entertainment şi Metropotam au pus la cale pentru fanii AC/DC o seară de karaoke în club Fire, scurt "antrenament" înainte de concertul de la Bucureşti din 16 mai. Cei care au ascultat albumele formaţiei şi ştiu pe dinafară versurile au ocazia să arate live cât îi ţin corzile vocale şi că cel mai bine se simt pe scenă.



Concursul va avea loc sâmbătă, 24 aprilie, în Club Fire, iar cei care doresc să participe trebuie să se înscrie pe site-ul www.metropotam.ro. Prestaţia participanţilor va fi analizată de un juriu de specialitate, care va da note de la 1 la 10 pentru prestaţia fiecărui concurent. Notele se vor aduna şi se va face media, iar, în cazul egalităţii la puncte, publicul va decide departajarea participanţilor.

Pe lângă prestigiul câştigat, cei care vor convinge şi juriul şi publicul de abilităţile lor vocale şi scenice vor pleca acasă cu unul din cele trei premii puse în joc: Premiul I - un bilet la concertul AC/DC, un DVD al formaţiei şi afişul concertului de la Bucureşti; Premiul II - un bilet la concertul AC/DC, un CD al formaţiei şi afiş; Premiul III - un CD cu AC/DC şi afiş.

LA MULŢI ANI ANGUS!
Angus, cel mai mic din cei opt copii ai lui William şi Margaret Young, s-a născut în Scoţia, la Glasgow, iar în 1963 familia s-a mutat în Australia, la Sydney. Fraţii săi Malcolm şi George au devenit şi ei muzicieni, la fel ca şi Alex, care a rămas în Marea Britanie. Ieri, Angus, chitarist şi compozitor, celebru pentru show-ul de o energie ieşită din comun şi ţinuta de licean în pantaloni scurţi - devenită "marcă înregistrată" pentru AC/DC -, a împlinit 55 de ani.

Multă vreme, cei din formaţie au pretins că Angus s-ar fi născut în 1959 (în loc de 1955) tocmai pentru a-i perpetua acestuia imaginea de elev de liceu. Indiferent de vârstă, Angus Young este în continuare unul dintre cei mai energici chitarişti din lume, iar concertele AC/DC sunt de fiecare dată sold out. Astfel, milioanele de fani din întreaga lume îşi dovedesc ataşamentul faţă de cel mai spectaculos grup rock din toate timpurile.

×
Subiecte în articol: muzica