x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Festivalul Neversea 2018 pe Plaja Modern

Festivalul Neversea 2018 pe Plaja Modern

de Alice Petrescu    |    06 Iul 2018   •   10:23
Festivalul Neversea 2018 pe Plaja Modern

Cea de-a doua ediție a celui mai mare festival pe plajă din România, NEVERSEA va avea loc în perioada 5-8 iulie 2018, în Constanța. Organizatorii Festivalului Neversea,  au anunţat noi nume care vor concerta la acest eveniment, printre acestea aflându-se artişti precum Armin Van Buuren, Steve Aoki şi Jonas Blue.

În acest an scena principală a festivalului NEVERSEA va fi una mai grandioasă, dar şi cea mai mare ca suprafaţă, construită pe litoralul Românesc. Organizatorii s-au gândit să ofere celor  prezenţi la festival o experienţa unică a răsăritului din faţa mainstage-ului, zona respectivă mărind-o la peste 12.000 de metri pătraţi

După un show excepţional la festivalul UNTOLD în 2017, trupa VAMA vine pe 8 iulie la malul Mării Negre să guste şi din experienţa festivalului NEVERSEA. Apusul zilei de duminică va fi acompaniat de muzica de pe cel mai nou album în limba engleză “Better”al trupei VAMA, dar şi de piesele “Nu am chef azi”, “Perfect fără tine” şi multe alte hituri.

Preţul special al abonamentelor pentru cele 4 zile de festival, de 449 de lei plus taxe. Preţul final al acestora va fi de 550 de lei plus taxe. Acestea pot fi achiziţionate de pe www.neversea.com. 
 

×
Subiecte în articol: festivalul Neversea 2018