x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Flash out

Flash out

09 Noi 2007   •   00:00

PARTENERIAT. Pentru a demonstra că "nu poţi să judeci o carte după copertă", Snoop Dogg a declarat că intenţionează să se asocieze cu noul său prieten David Beckham. "Nimeni nu s-ar fi găndit că eu şi David avem ceva in comun. Ne-am găndit să ne unim forţele pentru a face impreună un film. Amăndoi suntem pasionaţi de modă şi poate o să scoatem şi o linie de imbrăcăminte", a spus rapper-ul.

DANCE. Beyonce Knowles renunţă la R&B pentru a lansa un album de muzică dance. Solista i-a rugat pe membrii trupei dance The Freemasons să colaboreze cu ea la o piesă pentru viitorul LP. James Wiltshire, unul din membrii The Freemasons, este de părere că noul proiect al lui Beyonce va rivaliza cu cel al Rihannei sau cel al lui Britney Spears. Echipa lui Beyonce a apelat la ajutorul The Freemasons după ce au ascultat remixurile realizate de membrii grupului pentru melodiile "Deja Vu" şi "Beautiful Liar".

Â

INDESTRUCTIBILI. "Heavy", "intunecat" şi "nervos" sunt termeni ce definesc viitorul album Disturbed, conform frontman-ului David Draiman. Intitulat "Indestructible", materialul discografic va conţine 12 piese şi este programat să apară in vara anului viitor via Warner Bros. Printre viitoarele piese se numără "The Night", "Inside the Fire", "Deceiver", "Run", "Enough" şi "Tom". Grupul a mai inregistrat şi un cover după "Midlife Crisis" - Faith No More.

×
Subiecte în articol: muzica