x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Flash Out

Flash Out

de Raluca Grintescu    |    01 Feb 2008   •   00:00

My Chemical Roman­ce vor începe anul acesta lucrul la un album “punk rock”, a declarat solistul Gerard Way. “Cred că viito­rul nostru album va fi unul clasic.

THIRD. Membrii trupei britanice Portishead, reprezentanţi de marcă ai stilului trip hop la mijlocul anilor ’90, alături de Massive Attack, vor lansa pe 14 aprilie primul lor album din ultimii 10 ani, intitulat “Third”. Trupa Portishead este formată din Beth Gibbons (vocal), în vârstă de 43 de ani, Geoff Barrow (clape), în vârstă de 36 de ani şi Adrian Utley (chitară, bas), în vârstă de 49 de ani.

Grupul a lansat două albume de studio, “Dummy” (1994, cel mai mare succes de critică şi public) şi “Portishead” (1997), şi unul live, “Roseland NYC Live” (1998). În ultimii ani, membrii trupei s-au concentrat asupra carierelor solo.

 

PUNK ROCK. My Chemical Roman­ce vor începe anul acesta lucrul la un album “punk rock”, a declarat solistul Gerard Way. “Cred că viito­rul nostru album va fi unul clasic. Cred că ducem dorul să fim o trupă rock. Asta nu înseamnă că nu vom explora idei noi. Nu este un pas îna­poi din punct de vedere artistic” a mai precizat el. În noua piesă My Chemical Romance, corul cântă: “Someone out there loves you”, ceea ce arată că tonul este unul mult mai optimist decât cel de pe “Black Parade”. “Este un material plin de speranţă. Este doar un alt punct de vedere. Nu este compus dintr-o perspectiva sceptică”, a mai spus Gerard.

 

EAST 17 – celebra trupă de băieţi a anilor ‘90 se pregăteşte să revi­nă pe scena muzicală cu un single intitulat “F*** That”. Fără Tony Mor­ti­mer, Brian Harvey, John Hen­dy şi Terry Coldwell se vor lansa sub nu­me­le de E-17. Trio-ul intenţi­onează ca această piesă să fie ur­mată şi de un album. East 17 au de­venit cu­noscuţi la începutul

ani­lor ’90 cu o serie de hituri ce au in­trat în Top 10, cel mai cu­noscut dintre acestea fiind “Stay Another Day”.

×
Subiecte în articol: muzica