x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Flash Out

Flash Out

de Raluca Grintescu    |    15 Feb 2008   •   00:00

CONCERT LED. Led Zeppelin se vor reuni pentru al doilea concert de la revenirea lor din decembrie anul trecut – în cadrul Festivalului de Artă şi Muzică Bonnaroo 2008. Organizatorii evenimentului au confirmat faptul că legendara trupă va fi cap de afiş. Bonnaroo se va desfăşura pe trei zile, în luna iunie, în Manchester, Tennessee şi va avea invitaţi precum Metallica, Pearl Jam sau Kanye West. Pe scenă va mai urca vocalistul Led Zep, Robert Plant, alături de cântăreaţa de muzică country, Alison Krauss.

NOUTĂŢI. În plină pregătire pentru un turneu nord-american, Linkin Park anticipează deja un nou material dis­cografic, ce va urma ultimului album “Minutes to Midnight” (2007). “Am descoperit ceva nou în timp ce lu­cram la «Minutes to Midnight», aşa că vom încerca să rămânem pe ace­eaşi linie”, a mărturisit Chester Bennington. În plus, Linkin Park inten­ţionează să realizeze o nouă ediţie a turneului “Projekt Revolution”, urmând ca lunile următoare să fie anunţate trupele care vor participa.

COLABORARE. Arctic Monkeys şi Justin Timberlake se află în tratative pentru realizarea unui material muzical inedit. Artiştii s-au întâlnit în Londra, unde Justin a participat la filmă­rile noului clip al Madonnei – “4 Mi­nutes to Save the World”. Aceasta nu ar fi prima colaborare a celor de la Arctic Monkeys cu un artist hip-hop. Ei au mai lucrat cu MC/ rapper-ul Dizzee Rascal.

×
Subiecte în articol: muzica