x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Flash OUT

Flash OUT

22 Feb 2008   •   00:00

DOCUMENTAR. Bon Jovi i-a propus laureatei Premiului Oscar Barbara Kopple să realizeze un documentar despre trupă, în timp ce ea se pregă­teş­te de tur­neul de promovare a no­ului al­bum al formaţiei  “Lost Highway”. Chi­ta­ristul a men­ţionat că gru­pul este în­cân­tat să lu­creze cu Kopple, prin­tre ale cărei reali­zări se numă­ră “Harlan County, USA”. Do­cu­mentarul va include materiale video de arhivă, printre care interviuri şi înregistrări live, însă nu a primit deocamdată un titlu. Bon Jovi va porni şi un turneu european la 22 mai, cu un prim concert în Germania.

 

CLIP. Girls Aloud a filmat un videoclip pentru piesa “Can’t Speak French”, care va fi lansată ca single la 17 martie. Clipul a fost filmat doar la câteva zile după ce Cheryl Cole a aflat că soţul ei, fotbalistul Ashley Co­le, o înşală. Cu toate acestea, Che­ryl nu a putut sta departe de platoul de filmare şi a luat parte la “extrava­ganţa” Girls Aloud. “Can’t Speak French” va fi cel de-al treilea single inclus pe viitorul album, “Tangle Up”.

 

ALBUM. Formaţia britanică The Who lucrează la un nou al­bum. Având la bază “Endless Wire” din 2006, acesta urmează a fi pri­mul album din ul­ti­mii 24 de ani. Rockerii inten­ţio­nează să lu­cre­ze cu produ­cătorul T-Bone Burnett, care i-a reunit recent pe Robert Plant şi pe Alison Krau­ss pentru o re­clamă. Townshend a declarat că The Who ar putea parti­cipa la câteva spectacole din sezonul festivalurilor din această vară.

×
Subiecte în articol: muzica