x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Flash OUT

Flash OUT

14 Mar 2008   •   00:00

ÎMPREUNĂ. Linkin Park şi Jay-Z îşi vor uni forţele pentru un mega­show care va avea loc în vară la Milton Keynes Bowl, Marea Britanie. Ei nu se află la prima colaborare. Tru­peţii au mai lucrat cu rapperul american la albumul “Collision Course” (2004), care a inclus şi hitul “Numb/ Encore”. Cu o tradiţie de şapte ani, evenimentul muzical coroborează în premieră artişti din dife­ri­te genuri muzicale. Anul trecut, de pildă, afişul conţinea urmă­toa­rele nume: My Chemical Romance, Ghostface Killah, Korn şi Snoop Dogg.

 

ALBUM NOU. Chitaristul Serge Pizzorno de la Kasabian a dez­vă­luit în exclusivitate postului de radio Xfm tema noului album pe care tru­pe­ţii speră să-l lanseze până în toam­­na acestui an. “Este un album-concept, asemeni unui soundtrack pentru film. Cât despre sunet, acesta se apropie foarte tare de experimental psihedelic. Piesele mele preferate sunt «Take Aim» şi «Where’s All The Love Go». Prima sună mai folk, dar are ceva şi din Dr. Dre”, spune el.

 

PE ECRANE. Studiourile Fox au ales actorul care va interpreta rolul rapperului în filmul biografic “Notorious”. Acesta este Jamal Woolard, el însuşi un rapper din Brooklyn. Derek Luke, Angela Bassett şi Anthony Mackie vor apă­rea de asemenea în producţia ce va fi lansată anul viitor. Luke va interpreta rolul lui Sean “Diddy” Combs, care în afara platourilor este chiar producătorul exe­cutiv al filmului. Peste 100 de artişti au luat parte la castingul organizat pentru rolul celebrului rapper ucis în Los Angeles în 1997.

×
Subiecte în articol: muzica