x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Fost component al trupei Ozone vrea să se stabilească în Spania

Fost component al trupei Ozone vrea să se stabilească în Spania

de Larisa Eremia    |    11 Aug 2015   •   10:07
Fost component al trupei Ozone vrea să se stabilească în Spania

Unul din foștii componenți ai trupei O-zone intenționează să se stabilească la Barcelona și să se întoarcă în lumina reflectoarelor la cel mai înalt nivel.

Conform ziarului LaVanguardia, Arsenium, pe numele real Arsenie Todiraș, a semnat un contract cu o firmă catalană pentru a reveni în prim plan pe scena muzicală din Europa. În prezent, acesta își promovează piesa „Bella Bella” în zona mediteraneană și ia lecții de spaniolă, deși are deja cunoștințe la nivel avansat.

Lui Arsenie îi place să compună în spaniolă, dar este conștient că este necesar să aprofundeze și să cunoască cât mai multe cuvinte pentru a putea scrie versuri exclusiv în această limbă.

Moldoveanul admite că este cunoscut în continuare pentru succesul pe care l-a obținut cu trupa O-zone, dar crede că după 10 ani a venit momentul unui nou hit, de această dată pe cont propriu. Mai mult decât atât, are în plan ca anul viitor să concureze la Eurovision.

Tânărul se descrie ca fiind un nomad, plănuind să se mute din Moscova în Barcelona. În trecut a mai locuit și profesat în Italia și România.
 

×
Subiecte în articol: o-zone arsenie