x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Fox Studis, pe Calea Victoriei!

Fox Studis, pe Calea Victoriei!

de Dana Andronie    |    10 Apr 2013   •   12:52
Fox Studis, pe Calea Victoriei!

Soţii Ojog (Tatiana şi Marius), al căror nume de scenă este Fox Studis, vin la Aida Pub pentru a susţine un concert special. Vineri, 12 aprilie, începând cu ora 21:00, sunteţi aşteptaţi pe Calea Victoriei nr 16-20, pentru a delecta urechiuşele cu un “folk alternativ” (muzică folk, bine altoită cu influenţe de jazz şi bossa-nova).

Fox Studis a câştigat numeroase premii la festivalurile de folk din ţară. Marius şi Tatiana se fac “vinovaţi” într-o mare măsură şi de primele trei ediţii ale Festivalului “Chitara Dunării”.

Marius Ojog atinge chitara cu deosebită măiestrie şi cu o acurateţe rară. La rândul ei, Tatiana are o voce de invidiat. Însă, nici măiestria lui Marius şi nici vocea Tatianei nu reprezintă secretul muzicii lor, ci talentul lor de a le îmbina frumos. Dacă mai credeţi în actul de cultură, dacă mai credeţi în folk şi dacă vă doriţi o seară de vineri plăcută, cu muzică bună, de care se fac responsabili “fox-ii”, atunci sunteţi aşteptaţi pe 12 aprilie, la Aida Pub. Intrarea costă doar 15 lei. Rezervări se pot face la numărul: 0726318463.

×
Subiecte în articol: fox studis calea victoriei aida pub