x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Fructe şi vin alb pentru Dylan

Fructe şi vin alb pentru Dylan

de Alex Revenco    |    01 Iun 2010   •   00:00
Fructe şi vin alb pentru Dylan

Organizat de Emagic şi prezentat de Raiffeisen Bank, concertul Bob Dylan are loc mâine în complexul Zone Arena, cea mai nouă arenă de concerte din România.



Pregătirile pentru eveniment au început de ieri, echipa de producţie urmând a lucra neîntrerupt până mâine după-amiază, înainte de deschiderea porţilor.

Structura modulară a locaţiei va permite amplasarea tribunelor de-o parte şi de alta a scenei, montarea lor având un unghi de înclinare de 1,5% spre scenă, pentru a oferi publicului spectator vizibilitate maximă. În incintă va fi amenajată o serie de facilităţi menite să asigure publicului cele mai bune condiţii. Toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane în valoare de 5 lei, care vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie, unde vor fi puse la dispoziţia spectatorilor aproximativ 70 de metri de baruri.

Echipamentele de scenă au fost transportate de trei autotrailere şi un autocamion, fiind amplasate de o macara mobilă pe scena Zone Arena. Echipa artistului a solicitat organizatorilor multă discreţie şi crearea unui mediu relaxant în spatele scenei, cabine luminate difuz şi multe beţisoare parfumate. Bob Dylan a solicitat un meniu sănătos, fructe şi legume proaspete, produse vegetariene, multe lactate şi, pentru fiecare dintre mese, un preparat din carne.

În cabina personală, artistul şi-a dorit să aibă o tavă cu fructe proaspete şi o sticlă cu vin alb de calitate. Cerinţele staff-ului de producţie al turneului pentru cei şase muzicieni care vor urca pe scenă alături de Dylan includ suc proaspăt de fructe, ciocolată neagră şi vin roşu românesc. Porţile de la Zone Arena (Bulevardul Barbu Văcărescu nr. 164) se vor deschide la ora 17:30, trupa Bucium urmând să cânte la 18:30 (aproximativ), Nicu Alifantis & Zan la 19:30 (aproximativ), iar Bob Dylan va urca pe scenă între orele 20:30 şi 21:00.

Mijloacele de transport în comun care ajung la Zone Arena sunt: metroul Magistrala 2, staţia Aurel Vlaicu, tramvaiul 5 sau autobuzul 110.

×
Subiecte în articol: muzica