x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Gangnam style tine deja de trecut. CRBL lanseaza PETRE style! (VIDEO )

Gangnam style tine deja de trecut. CRBL lanseaza PETRE style! (VIDEO )

de CS    |    27 Noi 2012   •   14:21
Gangnam style tine deja de trecut. CRBL lanseaza PETRE style! (VIDEO )
Sursa foto: Cat Music

A facut sa explodeze grijile si difuzoarele cu hitul K-boom, a organizat o super- PETREcere, l-a gasit pe cel mai tare MC, a filmat toata nebunia si acum ne arata tot ce s-a intamplat acolo, in cel mai nou videoclip C.R.B.L. feat Adda – PETRE

“PETRE este cel mai de gasca baiat, canta, danseaza… vaneaza caprioare, e baiatul care da liber la petrecere si toata lumea se simte bine cand il are p-aproape”, povesteste C.R.B.L.

Regizat de catre Iulian Moga, videoclipul PETRE il surprinde pe erou in mijlocul actiunii, in toiul unei mega petreceri la care toata lumea este binevenita si se simte bine alaturi de PETRE.

“De fapt, nici nu am filmat un videoclip. Acum vine Revelionul, asa ca ne-am adunat o gasca de prieteni in frunte cu Adda si Iulian Moga, pentru party-ul de An Nou. Am dat drumul la CD, ne-am distrat vreo 20 de ore si am filmat ce a iesit.” continua C.R.B.L.

Si cum la orice PETREcere miscarea este elementul cheie, PETRE descopera si un stiul de dans si-l pune in aplicare alaturi de invitatii lui.

“PETRE asta e talentat, credeti-ma. Canta, zice poezii, e pus pe poante, e de gasca si uite ca acum isi lanseaza propriul dans, PETRE style, sa nu ramana Gangnam style singur”, spune C.R.B.L.



CRBL feat. Adda - Petre

×