x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica George Michael a mulţumit cu lacrimi ochi medicilor de la AKH: "Datorită vouă, sunt norocos că mai sunt în viaţă!"

George Michael a mulţumit cu lacrimi ochi medicilor de la AKH: "Datorită vouă, sunt norocos că mai sunt în viaţă!"

23 Dec 2011   •   17:04
George Michael a mulţumit cu lacrimi ochi medicilor de la AKH: "Datorită vouă, sunt norocos că mai sunt în viaţă!"

George Michael a fost externat vineri din clinica vieneza, declarand ca s-a vindecat de pneumonia care l-a tinut pe patul de spital timp de o luna.

Cu lacrimi in ochi, cantaretul a spus, conform Daily Mail, ca i s-a facut o traheotomie si "s-a trezit" in spital acum 10 zile, recunoscand ca a minimalizat severitatea bolii sale pentru a evita alarmarea fanilor. "Medicii au petrecut trei saptamani luptand sa ma tina in viata. Si pentru asta le multumesc din suflet. Datorita lor, inca traiesc. Nu vreau sa va povestesc toate amanuntele pentru ca vreau sa imi protejez familia de unele dintre ele si sunt sigur ca le voi scrie pe toate, dar a fost de departe cea mai groaznica luna a vietii mele", le-a declarat cantaretul jurnalistilor aflati in curtea spitalului.

Fostul solist al formatiei Wham! a fost internat la spitalul AKH din Viena luna trecuta, dupa ce si-a anulat un spectacol in capitala austriaca, fiind externat joi. Foarte putine detalii referitoare la starea sa de sanatate au fost date publicitatii in acest interval, desi doctorii acestuia au declarat ca artistul nu suferea de probleme medicale preexistente.

George Michael a aparut in public vineri doar 10 minute, parand prea slabit pentru a mai putea continua si prea emotionat dupa ce multumise personalului spitalului pentru salvarea vietii sale.

"Am avut pneumonie streptococ-ceva", a glumit cantaretul pe seama bolii care l-a fortat sa anuleze un turneu european de concerte. "Nu am voie sa vorbesc prea mult, dar Craciun fericit", le-a mai spus Michael ziaristilor, nu inainte de a dezvalui "am o viata incredibila si daca nu eram prea spiritual acum patru-cinci saptamani, sunt cu siguranta acum".

×
Subiecte în articol: pneumonia george michael akh viena