x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Gino Manzotti de la Dj Project: plecat după mașină, rămas cu prima iubire

Gino Manzotti de la Dj Project: plecat după mașină, rămas cu prima iubire

02 Sep 2019   •   20:30
Gino Manzotti de la Dj Project: plecat după mașină, rămas cu prima iubire

Gino Manzotti, jumătatea proiectului DJ Project, a avut un parcurs profesional demn de un roman de aventură. A plecat în Germania în adolescență, a ajuns să câștige un concurs  și să fie desemnat cel mai bun DJ și a fost invitat să pună muzică în cele mai mari cluburi, alături de alte nume mari, precum ATB.

Și pentru că adesea viața profesională se împletește cu cea personală, Gino are o poveste interesantă despre cum a ajuns să facă muzică departe de România: „Prima mea dragoste a fost când aveam 18 ani. Inițial mă dusesem să cumpăr o mașină în Germania și urma să mă întorc înapoi în țară, dar m-am îndrăgostit de cineva și am rămas acolo. După 3 ani de zile m-am întors în România.”

Abia apoi avea să se nască proiectul DJ Project care s-a bucurat în ultimii 18 ani de peste peste 2.500 de concerte și 6 piese pe locul 1, peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube.

În prezent, Gino și Maxx (DJ Project) pregătesc noutăți muzicale: la începutul toamnei vor lansa o piesă nouă cu videoclip, care va include și o surpriză legată de un nou membru. Dj Project promite un hit care se va auzi la toate radio-urile din țară.

×
Subiecte în articol: Gino Manzotti dj project