x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Goran Bregovic concertează pe 2 aprilie, la Sala Palatului

Goran Bregovic concertează pe 2 aprilie, la Sala Palatului

18 Feb 2019   •   15:53
Goran Bregovic concertează pe 2 aprilie, la Sala Palatului

Goran Bregovic revine la Sala Palatului, pe 2 aprilie, pentru un show în premieră, în care va cânta alături de o orchestră simfonică formată din 42 de artişti, trei violonişti şi un cor de şase persoane.

Biletele pot fi achiziţionate la preţurile cuprinse între 140 de lei şi 320 de lei, în funcţie de perioada în care este cumpărat şi locul din sala de spectacol dorit.

Tichetele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea - magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol, Berăria H, metrou Unirii 1, magazinul Muzica, magazinele IQ BOX - Telekom, agenţiile Perfect Tour, magazinele Uman, sediul librăriei Libmag, casa de balet şi pe terminalele Selfpay din toată ţara.

Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuţi muzicieni din Balcani, este un chitarist şi compozitor originar din Sarajevo, Bosnia. Acesta s-a născut pe data de 22 martie 1950, într-o familie cu origini mixte: tatăl său croat şi mama de ginte sârbă.

Goran a fost nevoit să-şi poarte singur de grijă încă din adolescenţă, când a început să cânte muzica populară într-un bar din oraşul Konjic. În 1971, Goran şi un alt artist aspirant, Zoran Redzia, au început să cânte într-o trupă numită "Jutro" ("Bună dimineaţa" - n.r.). În această formulă, muzicianul a avut o mulţime de spectacole şi a început să guste succesul din plin. La 1 ianuarie 1974, trupa şi-a schimbat numele în "Bijelo Dugme" ("Butonul Alb").

Cel mai recent album al artistului, "Three Letters From Sarajevo" s-a bucurat de un enorm succes internaţional şi a fost prezentat în premieră şi la Bucureşti în cadrul a doua concerte în 2018, la Sala Palatului şi la Arenele Romane. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Goran Bregović