x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Guns N'Roses, turneu de 18 concerte în Europa!

Guns N'Roses, turneu de 18 concerte în Europa!

05 Dec 2016   •   22:15
Guns N'Roses, turneu de 18 concerte în Europa!

Trupa americană de rock Guns N'Roses, care s-a reunit recent după o despărţire de 20 de ani, a anunţat luni că va realiza un turneu de 18 concerte în Europa în primăvara şi vara anului 2017, relatează AFP.

Trupa s-a reunit anul acesta după ce solistul Axl Rose şi chitaristul Slash au pus capăt diferenţelor lor; cei doi nu au mai cântat împreună din 1993. Turneul european va începe la Dublin la 27 mai şi se va încheia la Tel Aviv la 15 iulie. Vor concerta de asemenea pe Stade de France la data de 7 iulie anul viitor.

Ulterior, pe teritoriul SUA vor avea loc 16 reprezentaţii, turneul mondial încheindu-se în Canada, la 8 septembrie.

Legendara trupa americană a încheiat săptămâna trecută o serie de concerte în America de Sud. La începutul anului viitor legendarii rockeri vor concerta în Japonia, Noua-Zeelandă, Australia, Singapore, Thailanda şi Emiratele Arabe Unite.

Guns N'Roses a cunoscut un succes mondial la sfârşitul anilor 1980, fascinând fanii cu vocea inegalabilă a lui Axl Rose şi degetele de aur ale chitaristului Slash. Însă tensiunile dintre cei doi au dus la separarea trupei în 1993. Spre deliciul fanilor, trupa s-a reunit în aprilie anul acesta la festivalul Coachella, din California. Albumul lor 'Appetite for Destruction', lansat în 1987, rămâne cel mai bine vândut album de debut al tuturor timpurilor.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: Guns N'Roses turneu europa