x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Hocus, pocus, rockus: Rezident Ex, în turneu!

Hocus, pocus, rockus: Rezident Ex, în turneu!

de Dana Andronie    |    31 Oct 2013   •   09:45
Hocus, pocus, rockus: Rezident Ex, în turneu!

Rezident Ex a avut iniţiativa de a organiza un turneu naţional bazat pe cerinţele fanilor muzicii rock din România. Astfel că îndrăgiţii brigadieri - Tavi, Kempes, Mathias (Matei), Cristi şi Vali – au susţinut concerte incendiare în Târgu Mureş, Arad, Timişoara, Sibiu, Craiova.

Urmează 1 noiembrie, oraşul Iaşi, în Underground Pub; pe 2 noiembrie – Buzău, Club No Limit; pe 7 noiembrie – Bucureşti,  Silver Church; pe 8 noiembrie – Constanţa, Club Phoenix şi pe 9 noiembrie – Braşov, Club Rockstadt.

Această iniţiativă a înregistrat deja cinci succese de neuitat. Frumoasa aventură muzicală continuă! Rezidenţii mai au cinci cereri de onorat, adică cinci concerte în oraşele unde au fost chemaţi de consumatorii de rock. Vali Potra, alias Vali Potter sau Contabilul Întunericului, s-a gândit să ne avertizeze: “Dragi consumatori rock, vă aştept la concertele noastre. Mă simt totuşi obligat să anunţ persoanele mai emotive că vor trăi momente de mare <> şi le recomand să consume pentru relaxare ceai de tei sau câteva <> sau amândouă, cu jumătate de oră înainte de concert, de rest ne ocupăm noi... hocus pocus rockus”.

Vorbe, dar şi fapte!

Matthias Lange: “Revin de fiecare dată cu mare drag în ţara dumneavoastră şi mă bucur de fiecare întâlnire cu acest public atât de muzical şi plin de temperament. Am pregătit cu colegii mei câteva surprize pentru acest turneu şi sunt convins că au să vă placă”.

Christi Podratzky: “Mă bucur mult pentru acest turneu şi întâlnirea noastră cu fanii, care între timp sunt ca o familie pentru noi. Va fi un spectacol care-l recomand tuturor iubitorilor muzicii rock, vă îmbrăţişez şi vă aşteptăm”.

Ovidiu Ioncu Kempes: “Fiecare concert, pentru mine şi ceilalţi Rezidenţi, este important şi-l trăim la maxim de fiecare dată până la epuizare. Mă bucur mult să mă reîntâlnesc cu fanii rock din toate generaţiile”.

Tavi Iepan: “În mod sigur vor fi concerte de mare intensitate cu piese deja consacrate şi piese în primă audiţie. Este o mare bucurie pentru noi să ne întâlnim cu publicul din ţară şi cu invitaţii speciali pe care-i vom avea. Nu rataţi! Vă asigur, nu veţi regreta!”


×