x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica „Hodor”, DJ-ul de onoare la Untold Festival

„Hodor”, DJ-ul de onoare la Untold Festival

04 Aug 2016   •   19:30
„Hodor”, DJ-ul de onoare la Untold Festival

Festivalul Untold, la care organizatorii estimează participare a 350.000 de persoane, începe astăzi, la Cluj-Napoca. Organizatorii au anunţat că festivalul va avea cea mai mare scenă construită vreodată în România. Printre invitaţi, actorul care l-a interpretat pe „Hodor” în Game of Thrones.

Actorul Kristian Nairn, care joacă rolul personajului Hodor în serialul Game of Thrones este pasionat de muzica house şi, de mai bine de cinci ani, a devenit un DJ extrem de cunoscut în cluburile din Marea Britanie. La ediţia din acest an sunt aşteptaţi să urce, pe cele 10 scene ale Festivalului Untold, peste 150 de artişti atât din România, cât şi din întreaga lume.

Scena va avea o înălţime de 28 de metri şi o deschidere de 120 de metri, urmând să fie amplasat un număr dublu de echipamente faţă de prima ediţie a festivalului, care a fost anul trecut, când Cluj-Napoca a deţinut titlul de „Capitală Europeană de Tineret”, iar Untold a fost principalul eveniment al acestei manifestări.

„Vom avea o producţie mai impresionantă decât cea de anul trecut. Scena principală de pe stadionul Cluj Arena va fi cea mai mare amplasată în România. Vom avea un număr dublu de echipamente faţă de anul trecut, vom avea lasere, focuri de artificii, lumini pe întreg perimetrul stadionului, ecrane mai mari la scenă”, a spus directorul general al Untold, Bogdan Buta.

În acest an, conceptul creativ al festivalului porneşte de la poveştile nespuse ale Transilvaniei. „În acest an ne-am dorit să exploatăm mitologia nopţii, acolo unde Transilvania se înscrie cu succes datorită sutelor de legende povestite sau scrise. Forţa festivalului vine tocmai din istoria regiunii, Clujul fiind şi în trecut, şi în prezent polul de interes al Transilvaniei”, susţin organizatorii pe site-ul festivalului.

Pentru că organizatorii se aşteaptă la aproximativ 350.000 de vizitatori, măsurile de securitate au fost sporite la această ediţie. 900 de jandarmi, poliţişti şi pompieri vor acţiona în sistem integrat pentru asigurarea siguranţei publice.

×