x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Horia Brenciu: “Îmi doresc un fiu. Un Brenciu în plus pe lume înseamnă un nou pas spre calamitate

Horia Brenciu: “Îmi doresc un fiu. Un Brenciu în plus pe lume înseamnă un nou pas spre calamitate

de Sebastian S. Eduard    |    07 Dec 2014   •   16:14
Horia Brenciu: “Îmi doresc un fiu. Un Brenciu în plus pe lume înseamnă un nou pas spre calamitate

Horia Brenciu a lansat vineri, la Magic FM - Radioul lui Moş Crăciun, noua sa piesă “Seara ta de Crăciun”, difuzată în premieră în cadrul matinalului Magic Start, emisiune prezentată de Liana Stanciu şi Raul Brebu. Artistul le-a mărturisit fanilor că-şi doreşte un fiu şi i-a urat sănătate socrului său, care este internat pentru o intervenţie chirurgicală.

“Această melodie este una dragă inimii mele pentru că, mai mult ca oricând, am insistat pe tema copiilor. Aşa cum suntem noi toţi, de fapt. Mă uit câteodată la fata mea mică de doi ani de zile şi ea îmi spune unele lucruri pe care şi eu le făceam câteodată, dar le-am uitat. Le-am uitat nu pentru faptul că m-am maturizat, pentru faptul că nu am mai vrut să le fac” a declarat cântăreţul cuprivire la noua piesă.
“Eu sunt tată a trei fete şi cred că nu este cadou mai frumos pe lumea asta de la viaţă decât copiii tăi. Lor le dedic această piesă pe care o lansez astăzi” a mai spus acesta. Întrebat ce doreşte să-i aducă Moş Crăciun, Brenciu a declarat că-şi mai doreşte un copil. “Aş vrea să-mi aducă un fiu” a spus el, adăugând în glumă că “un Brenciu în plus pe lume înseamnă un nou pas spre calamitate”.

×