x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Iggy Azalea a fost nevoită să amâne lansarea albumului din cauza despărţirii de logodnicul ei

Iggy Azalea a fost nevoită să amâne lansarea albumului din cauza despărţirii de logodnicul ei

05 Oct 2016   •   09:49
Iggy Azalea a fost nevoită să amâne lansarea albumului din cauza despărţirii de logodnicul ei
Sursa foto: Ralph Arvesen/ wikipedia.org

Interpreta australiană de rap Iggy Azalea a declarat că despărţirea de logodnicul său Nick Young i-a afectat cariera artistică, amânând apariţia noului său album, scrie UPI.com. 

Artista în vârstă de 26 de ani a declarat recent într-un interviu pentru revista People că a fost nevoită să amâne lansare albumului său Digital Distorsion din cauza problemelor cauzate de despărţirea foarte mediatizată de baschetbalistul Nick Young. 

Aveam nevoie de foarte mult timp, a spus ea în interviul pentru People, menţionând că a afectat-o faptul că a aflat dintr-odată că logodnicul său are un copil cu altă femeie. Azalea şi Young au pus capăt logodnei lor în iunie pe fondul apariţiei zvonurilor privind aventurile amoroase ale fundaşului echipei Los Angeles Lakers. Ulterior media a scris că Nick Young aştepta un al doilea copil cu fosta sa iubită Keonna Green. Trezindu-se dintr-odată singură, artista admite că a vrut să includă noua stare prin care trece pe noul său album. "Nu este un secret că m-am simţit de parcă viaţa mea s-ar dărâma", a mai spus artista despre momentul despărţirii de logodnicul său. 

Azalea plănuia să lanseze albumul "Digital Distortion" în luna iulie a acestui an însă data de lansare a fost stabilită pentru ianuarie 2017. Ea formează un cuplu acum cu rapperul French Montana, iar Nick Young a fost văzut sărutându-se cu Paloma Ford. ''Cei doi sunt un cuplu în adevăratul sens'', a spus o sursă pentru revista US Weekly, în luna august despre Azalea şi Montana.

×
Subiecte în articol: Iggy Azalea iggy pop monden artişti