x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Iglesias cîntă cu Busuioc

Iglesias cîntă cu Busuioc

de Alex Revenco    |    18 Iun 2008   •   00:00
Iglesias cîntă cu Busuioc

Cel mai faimos interpret latin se întoarce în ţara noastră, avînd programate spectacole la Cluj, Iaşi şi Constanţa. Acestea fac parte din turneul aniversar, 40 de ani de carieră.


Cele trei concerte sînt programate la 14 iulie, în Cluj Napoca, pe Stadionul “Ion Moina”, 16 iulie, Iaşi, pe Stadionul “Emil Alexandrescu” şi 19 iulie, Constanţa, la “Poarta 1 Port Constanţa” şi vor avea o dura­tă de aproape două ore, timp în care artistul îi va încînta pe spectatori cu hiturile înregistrate în cariera sa de mare succes. Într-un comunicat transmis de Music Mana­gement, organizatorii concertelor, se precizează că Julio Iglesias va cînta împreună cu cîşti­gătorul concursului “Hijos de Babel” din Spania, Costel Busuioc. “După o serie întreagă de negocieri, Niki Cons­tantinescu a reuşit să-l convingă pe Iglesias să realizeze în Romînia un duet cu noua revelaţie a scenei muzicale din Spania, Costel Bu­suioc, care este “foarte bucuros de această iniţiativă”, spun organizatorii.


BILETE. 75-300 LEI. La concertele lui Iglesias, biletele sînt 300 de lei categoria VIP, 200 de lei ca­tegoria a I-a, 150 de lei categoria a II-a, 100 de lei categoria a III-a şi 75 de lei categoria a IV-a. Trebuie spus că aceste spectacole sînt organizate de Music Management şi CIADO (Centru Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului) în cadrul proiectului “Artă contra Drog”, care vizează conştientizarea populaţiei cu privire la amploarea şi riscurile consumului de droguri.

 

După 40 de ani

Concertul de la Braşov marchează revenirea artistului spaniol în acest oraş, după aproape 40 de ani de la prima vizită, facută în calitate de concurent la “Cerbul de Aur”. A fost primul festival internaţional la care, Julio Iglesias a participat, în 1969, la numai un an după ce s-a lansat în Spania. În turneul aniversar, care a început în ianuarie 2008, Julio a cîntat în numeroase ţări precum Africa de Sud, Columbia, Ve­ne­zuela, Argentina, Uru­gu­ay, Brazilia sau Statele Unite.

 

Ca acasă

“Îmi face mare plăcere să mă reîntîlnesc cu admi­ratorii mei romîni. Anul trecut am stat două săptămîni în România şi am cunoscut în­dea­proape ţara dumnea­voastră, fiindcă am mers cu maşina. Mi-au plăcut mult românii, în mijlocul lor m-am simţit ca acasă”

 

Amintiri

“De Braşov mă leagă amintiri foarte plăcute. Este o bucurie să reviiîn locuri ce-ţi amintescde primii ani din carieră. Aştept cu ne­răbdaresă cunosc Clujul şi oamenii de acolo şi să mă în­torc la Constanţa, unde m-am sim­ţit foarte bine anul trecut”
Julio Iglesias

×
Subiecte în articol: muzica iglesias