x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica În Delta Dunării, festival de muzică electronică

În Delta Dunării, festival de muzică electronică

de Cristiana Stamatescu    |    08 Iul 2011   •   12:42

Cea de-a III-a editie a Festivalului de muzica electronica “Delta Music Fest', organizat de Fundatia Anonimul la Sfantu-Gheorghe din Delta Dunarii, se va desfasura intre 21 si 24 iulie.

Participantii la primele doua editii vorbesc despre “o experienta muzicala in paradis'. Aici vin fani din toate zonele Romaniei, care se vor bucura de programul pregatit. In oaza de la jonctiunea Dunarii cu Marea Neagra, artisti precum Charlie Dundeen, JB, Nemo, Weapons Grade, Tieftoner, Silent Strike (Live), Dan Basu, The Model, Kode 9, Joker, Nomad, Limun, Gojira si Unlocka “construiesc apologia festivalului de muzica electro, dubstep, techno, hip-hop, breakbeat sau experimental cu tot cu turntablism, dar departe de cadrul prafuit din oras si aproape de pescarusi, apa dulce si sarata si cu picioarele pe pamant - pamant adevarat', dupa cum se arata intr-un comunicat trimis de organizatori. Accesul la festival este liber.

In 2007, intre 30 august si 2 septembrie, “Delta Music Fest' a adunat pe nisipul din Sfantu-Gheorghe peste 1.500 de fani ai Sofa Surfers, Coldcut, UNKLE, Scratch Perverts, DJ Food. 280.000 curiosi au urmarit apoi inregistrarile de pe internet.

Editia a II-a a avut loc in 2010, intercaland: house, techno, disco, acid house, drum and bass, dubstep, garage, electro. In fata publicului s-au aflat, timp de trei nopti, Victor M, Dragos Rusu si The Model, Blanoz, DJ Limun, VRT si Cosmin TRG, Gojira, Thornado si Bully.

“Delta Music Fest' nu a insemnat doar muzica, ci si activitati sportive precum concursuri de fotbal si caiace sau proiectii de filme, oferite de ShortsUP, Film Menu si Institutul Francez din Bucuresti).


×
Subiecte în articol: sfantu gheorghe anonimul delta music fest