x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica În Silver Church, petrecere de lansare Manowar, albumul 'Kings Of Metal MMXIV'

În Silver Church, petrecere de lansare Manowar, albumul 'Kings Of Metal MMXIV'

de Alex Revenco    |    13 Apr 2014   •   18:20
În Silver Church, petrecere de lansare Manowar, albumul 'Kings Of Metal MMXIV'

Aniversarea a 25 de ani de la lansarea albumului “Kings Of Metal” nu poate trece neobservată de fanii Manowar. Formaţia americană a lansat un disc aniversar  – ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, iar fanii Manowar din România sunt invitaţi să sărbătorească evenimentul, pe 7 mai, în Silver Church Club din Capitală.

Petrecerea  heavy metal- animată de headbanging, karaoke, concursuri, riffuri Manowar şi alte surprize- va începe la ora 19.00, din programul serii nu va lipsi audiţia noului album iar  intrarea va fi liberă. Cu acest release party, România se alatură manifestarilor organizate de fanii din întreaga lume, având ca scop celebrarea albumului ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition.

Evenimente similare au avut deja loc în Brazilia, Germania, Bulgaria şi Portugalia iar în următoarele săptămâni urmează fanii Manowar din Spania şi Grecia să serbeze în manieră heavy metal. ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, despre care revista “Break Out” din Germania spune ca este “o nouă capodoperă,”  include două CD-uri, cu nouă piese principale şi nouă bonus trackuri, o nouă grafică de copertă (realizată de Ken Kelly) şi două bookleturi, de 24 de pagini fiecare, cu fotografii rare din perioada 1988/1989 dar şi altele noi -nouţe, din timpul înregistrărilor la ‘Kings Of Metal MMXIV’.

Dublul CD se găseşte în magazinele de specialitate şi pe platformele de comerţ electronic ale formaţiei (www.thekingdomofsteel.com şi www.thekingdomofsteel.eu)  şi la standul de merchandise din ‘Kings Of Metal MMXIV World Tour'.

Referindu-se la albumul aniversar, liderul Joey DeMaio a spus: “În ceea ce priveşte muzica, aceasta este o înregistrare complet nouă... O cantitate imensă de muncă şi efort se concentrează în acest album, la toate nivelurile, lucru pe care îl veţi percepe auditiv, atunci când îl veţi asculta... Iubim aceste piese la fel de mult ca şi fanii noştri. Aşa că am început să vorbim despre o nouă înregistrare, care să permită adăugarea unor noi elemente şi un sound proaspat şi masiv... Am împins limitele omului şi cele ale echipamentelor la maxim, pentru a face cinste înregistrării originale şi nu putem să nu fim multumiţi de rezultat... Totul sună mai amplu, în primul rând datorită capacităţii de a integra mai mult sunet într-o înregistrare, faţă de posibilităţile de acum 25 de ani.






×
Subiecte în articol: manowar